FOTO/ MAMI UZDAHE I PUNO VIŠE

Ko je navijačka kraljica Magdalena iz Mannheima? Izaziva pažnju u Dohi gdje god se pojavi, igrače drži na distanci...

Showbizz30.11.22, 15:39h

Ko je navijačka kraljica Magdalena iz Mannheima? Izaziva pažnju u Dohi gdje god se pojavi, igrače drži na distanci...
Pritrčavali su joj s mobitelima mladi, isklesani dečki, pa i oni pomalo ocvali, neki Argentinci s pivskim trbuščićima... svi su poželjeli selfi sa zanosnom Magdalenom

 

 


Nova, još neokrunjena hrvatska navijačka kraljica, 20-godišnja ljepotica Magdalena Keškić iz Mannheima, intervju za Večernji list je zakazala na Katari, najpoznatijoj plaži u Dohi.


Čim je izašla iz automobila, onako graciozna, ljupka, zavodljiva i karizmatična, počela je mamiti uzdahe posjetitelja. Pritrčavali su joj s mobitelima mladi, isklesani dečki, pa i oni pomalo ocvali, neki Argentinci s pivskim trbuščićima... svi su poželjeli selfi sa zanosnom Hrvaticom.  


Magdalena u Dohi boravi u pratnji oca Tomislava, braće Ivana i Marija te stričeva Mate i Vjekoslava. Majka Katica ostala je u Mannheimu, kažu da pazi na kućnog ljubimca, psića pomeranca Stormieja.


Kako tata Tomislav gleda na Lenin golemi publicitet tijekom Svjetskog prvenstva?  


– Nije to ni od danas ni od jučer. Lena je još sa 16-17 godina imala neku karizmu kojom je bila magnetski privlačna. Ljudi su joj već tada prilazili želeći se fotografirati s njom. Ona u tome ima našu punu potporu, pomažemo joj savjetima, a ona o svemu odlučuje – kaže Tomislav Keškić, a Lena ga nadopunjuje:  


– Dok su moji vršnjaci izlazili po klubovima i kafićima, ja sam ostajala doma, radila i željela zaraditi. I inače, kad sam u Njemačkoj, ne izlazim, a drugi neka rade što hoće.

 

magdalena-keskic-2


Uživate li u pažnji navijača, u pravoj pomami za vama gdje god se pojavite u Dohi?  


– Meni to, iskrena sam, nije trebalo, ali da, lijepo je, zaista uživam. Cijeli grad, doslovno cijeli grad tražio me fotografiju. Mogla sam se tri-četiri sata u komadu fotografirati s ljudima, sa svih strana mi prilaze, ali dođe nekad trenutak kada treba stati i napraviti pauzu.  


Više detalja, foto i video pogledajte ovdje...

 

 


(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još