foto/ maksimalno iskorišteni centimetri

Znate li šta je 'Lokot'? Zahvalna poza u seksu kod koje veličina penisa uopće nije važna

DEPO PLUS09.10.22, 14:24h

Znate li šta je 'Lokot'? Zahvalna poza u seksu kod koje veličina penisa uopće nije važna
Lokot se smatra jednom od najboljih seksualnih poza jer pruža optimalan kut za penetraciju koji garantira zadovoljstvo bez obzira na veličinu penisa

 

 

 

Dobar seks ovisi o mnogo faktora, a jedan od presudnih često je onaj "mehanički". Točnije, poza koju biramo. Kama Sutra, drevni tekst indijskog mislioca Vatsyayane, najopsežnija je zbirka savjeta za kvalitetan ljubavni i seksualni život.

 

Iako se često smatra svojevrsnim priručnikom za dobar seks, Kama Sutra zapravo je puno više od toga i generalno se fokusira na umijeće življenja, prirodu ljubavi, pronalazak životnog partnera i održavanje ljubavnog života.

 

Naravno, u pop kulturi ipak ostaje zapamćena po opisima seksualnih poza, a jedna od njih naziva se - lokot.

 

lokot-seks-poza


Lokot se smatra jednom od najboljih seksualnih poza jer pruža optimalan kut za penetraciju koji garantira zadovoljstvo bez obzira na veličinu penisa. Točnije, u ovoj pozi u startu je omogućena dublja penetracija i muškarac može maksimalno iskoristiti svoje centimetre.


Vrlo je jednostavna za izvođenje. Žena sjeda na rub stola, lagano se naginje unatrag i podbočena je rukama. Partner stoji ispred nje, a ona ga nogama čvrsto obgrljuje na području zdjelice. Žena u ovoj pozi kontrolira muškarca i tempo penetracije.

 

(Zadovoljna.dnevnik.hr, DEPO PORTAL/rm)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 18

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još