Ugasila se ljubav

Razveli se Jasmina Izetbegović i Ćamil Humačkić

Lifestyle05.10.22, 21:14h

Razveli se Jasmina Izetbegović i Ćamil Humačkić
Podsjećamo, Jasmina Izetbegović se prošle godine vjenčala sa Humačkićem u Sarajevu, a šerijatski kum joj je bio predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan

 

 

Jasmina Izetbegović, kćerka predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, nedavno se razvela od biznismena porijeklom iz Stoca Ćamila Humačkića, godinu nakon što su se vjenčali u događaju koji su mediji nazvali "vjenčanjem godine", potvrđeno je za Klix.ba.

 

Podsjećamo, Jasmina Izetbegović se prošle godine vjenčala sa Humačkićem u Sarajevu, a šerijatski kum joj je bio predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan.


Šerijatsko vjenčanje je u Begovoj džamiji u Sarajevu obavio reisu-l-ulema IZ u BiH Husein ef. Kavazović, gdje je Jasmina stigla u pratnji oca Bakira.

 

Građansko vjenčanje održano je u sarajevskom hotelu "Evropa" pred velikim brojem zvanica iz političkog i javnog života BiH, ali i regiona i Evrope.

 

Iako je vjenčanje bilo zatvoreno za javnost, danima poslije njega mediji, kako domaći tako i regionalni, pisali su o tom događaju.

 

(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 199

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još