nije svejedno

Zbog takve akcije srce kuca brže: Istraživanje pokazalo koje je najbolje mjesto za seks

DEPO PLUS04.10.22, 10:33h

Zbog takve akcije srce kuca brže: Istraživanje pokazalo koje je najbolje mjesto za seks
Sajt OnBuy je sproveo istraživanje s ciljem otkrivanja utiče li mjesto u kući na kvalitet intimnog odnosa i pokazalo se da i te kako ima uticaja

 

 


​Intimni odnosi većine parova često su ograničeni samo na spavaću sobu i nerijetko zbog toga stagniraju, jer akcija u istoj sobi nije nužno recept za romantiku.

 

Sajt OnBuy je sproveo istraživanje s ciljem otkrivanja utiče li mjesto u kući na kvalitet intimnog odnosa i pokazalo se da i te kako ima uticaja.

 

Koja je prostorija u kući najbolja za intimne odnose?


Najbolje mjesto u kući za intimne odnose prema ovom istraživanje je kupatilo. Otkucaji srca kod 73 odsto parova koji su bili aktivni u kupatilu je porastao na 121 otkucaj u minutu. Intimni odnosi u kupatilu su dobili najvišu ocjenu, a ispitanici su intimnim odnosima u ovoj prostoriji u kući dali ocjenu 8,5 od 10.

 

I dok je kupatilo iznenađujuće zauzelo prvo mjesto, drugo mjesto je takođe iznenađujuće i na njemu se nalazi balkon. Ispitanicima koji su bili intimni na balkonu zabilježeno je 116 otkucaja srca u minutu.

 

Na trećem mjestu prostorija se našla garderoba kojoj su ispitanici dali ocjenu 7,3 od 10.

 

Koja je prostorija u kući najgora za intimne odnose?

 

I dok su prva tri mjesta ubrzala srca ispitanika tokom intimnih odnosa, ima i onih prostorija koje su podbacile. Intimni odnos u spavaćoj sobi je previše standardan i otkucaji srca su porasli na samo 108 otkucaja u minutu, prenosi prva.rs.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!