NE ZNA SE KO JE NOVI VLASNIK

Ovo je zaista bilo brzo: Nikolina Pišek u trenu postala bogatija za skoro dva miliona eura!

Showbizz01.10.22, 11:57h

Ovo je zaista bilo brzo: Nikolina Pišek u trenu postala bogatija za skoro dva miliona eura!
Nikolina Pišek je s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem planirala živjeti u Zagrebu. Prošle godine su kupili kuću te su odmah započeli s renoviranjem. Navodno je bračni par Ristović podigao dva kredita zbog troškova gradnje kuće, svojevremeno se pisalo u srbijanskim medijima

 

 

Vila Nikoline Pišek u zagrebačkim Šestinama prodata je za samo dva dana od objave oglasa i to za skoro dva miliona eura. Zasad se ne zna ko je novi vlasnik nedovršene vile jer je oglas označen kao prodat.


Riječ je o kući od 420 kvadrata čija je gradnja započela 2012. godine, a uz sve to treba dodati i okućnicu od 1.460 kvadrata. Prema sadržaju oglasa, gradnja kuće bi trebala biti okončana u januaru 2023. godine. Agencija koja je prodavala vilu istakla je kako je riječ o zdanju od pet spavaćih soba i bazenom.


Podsjećamo kako je Nikolina Pišek s pokojnim suprugom Vidojem Ristovićem planirala živjeti u Zagrebu. Prošle godine su kupili kuću te su odmah započeli s renoviranjem. Navodno je bračni par Ristović podigao dva kredita zbog troškova gradnje kuće, svojevremeno se pisalo u srbijanskim medijima.


Na ovakvu investiciju su se odlučili nakon što se Nikolina zajedno sa svojom kćerkom gotovo ugušila jer je svojevremeno došlo do trovanja ugljikovim monoksidom u stanu u Zagrebu. Nakon tog nesretnog slučaja, porodica je nastavila živjeti u hotelu, a dok im se renovirala vila, živjeli su u iznajmljenom stanu, prenosi Azra.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!