video/ očekuje se i reakcija cik-a

Sebija Izetbegović na skupu: Selam alejkum svima, pa i onim luzerima zakrvavljenih očiju... Konaković zgrožen: Ovo je pomračenje uma!

Front27.09.22, 09:16h

Sebija Izetbegović na skupu: Selam alejkum svima, pa i onim luzerima zakrvavljenih očiju... Konaković zgrožen: Ovo je pomračenje uma!
Izetbegović je na jednom skupu ljude koji su izašli iz SDA nazvala “luzerima zakrvavljenij očiju” te ih uporedila sa ratnim zločincima

 

 

 

Predsjednik NiP-a Elmedin Konaković oštro je reagovao na sinoćnji istup Sebije Izetbegović, direktorice KCUS i supruge lidera SDA Bakira Izetbegovića, u kojem je ona na predizbornom skupu opoziciju uporedila sa zločincima i masovnim ubicama.

 

Izetbegović je na jednom skupu ljude koji su izašli iz SDA nazvala “luzerima zakrvavljenij očiju” te ih uporedila sa ratnim zločincima.

 

Kazala je da će oni narod voditi u nove Tomašice, logore i masovne grobnice.

 

Zbog očitog govora mržnje, nezapamćenog u ovom morbidnom obliku, očekuje se i reakcija CIK-a, a u međuvremenu, reagirao je Konaković.

 


“‘Ako oni koji su otpali od nas pobjede, odvešće nas to u Tomašice, logore, stratišta i masovne grobnice’

 

Izjava Sebije Izetbegović na nekom skupu večeras. Kakvo se pomračenje uma mora desiti da ovako nešto izjaviš?

 

Kakvo se pomračenje uma mora desiti da aplaudiraš na ove bolesne poruke supruge predsjednika SDA?

 

Ove je ljude zbog njih samih sevap pomesti sa scene. A Bogami i zbog nas. Zbog naše djece, zbog države, zbog svih normalnih ljudi koji u njoj žive.

 

p.s
Bez vulgarnih komenara, brisaću sve.
Mi na ove ljude ne smijemo nikako nalikovati”, napisao je u svojoj reakciji Konaković.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 110

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još