FOTO/ Sarajevski SDP večeras u Vogošći

Građani nam vjeruju... Zašto? Ne bavimo se pričama, ne osvrćemo se na spletke, mi radimo!

Front13.09.22, 22:14h

Konstantnim radom smo na bolje promijenili stanje, građani nam vjeruju. Uvjerili smo se u to i prije kampanje, a i u toku predizbornih aktivnosti, kroz skupove u svim općinama, kao i kroz razgovore sa svim građanima našeg kantona. Ne bavimo se pričama, ne osvrćemo se na spletke, mi radimo - istaknuto je večeras.

 

 

Sarajevski SDP nastavio je sa predizbornim skupovima u općinama Kantona Sarajevo, a večeras je poruke o zajedništvu i važnosti konstantnog rada za dobrobit zajednice, kao i o svojim planovima, poslao iz Vogošće.


Na skupu je istaknuto kako je razvoj svake općine važan za kanton i poručeno da su rezultati predstavnika sarajevskog SDP-a u kantonu vidljivi.


- Konstantnim radom smo na bolje promijenili stanje, građani nam vjeruju. Uvjerili smo se u to i prije kampanje, a i u toku predizbornih aktivnosti, kroz skupove u svim općinama, kao i kroz razgovore sa svim građanima našeg kantona. Ne bavimo se pričama, ne osvrćemo se na spletke, mi radimo - istaknuto je večeras.

 

sdp-u-vogosci-izbori-2022-6

 
Na skupu je predstavljen program kojim će se voditi sarajevski SDP, a koji podrazumijeva nastavak transparentnog, marljivog i predanog rada za sve kategorije društva i za dobrobit svakog čovjeka, kako u Sarajevu, tako i u državi.


- Bilo da smo bili opozicija ili vlast na različitim nivoima pokazali smo da se vrijedi boriti za naše društvo. Sada uz naše planove za svaku oblast, idemo još odlučnije i sigurnije, kako bi u svakom dijelu naše države omogućili da svane dan- zaključeno je.


Podršku skupu i kandidatima je i ovog puta pružio predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, koji potpuno vjeruje u ovaj tim kojeg predvode gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić i predsjednik sarajevskog SDP-a Adnan Šteta.

 

niksic-steta-izbori-2022


Pored njih, skupu su se obratili i nositelji federalnih listi Mahir Delić i Jasna Duraković, te nositelj državne liste Saša Magazinović.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 41

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još