VIDEO/ Povratak na političku scenu

Hamdija Lipovača iz polja kukuruza najavio kandidaturu na izborima: 'Kažu nemoj iz kuruza, hoću iz kuruza...'

Front12.09.22, 11:29h

Hamdija Lipovača iz polja kukuruza najavio kandidaturu na izborima: 'Kažu nemoj iz kuruza, hoću iz kuruza...'
Bivši premijer Unsko-sanskog kantona i nekadašnji gradonačelnik Bihaća objavio je na svom TikTok profilu nesvakidašnji video kao najavu za Opće izbore u BiH koji će biti održani 2. oktobra

 

 

Predizborna kampanja za Opće izbore koji će biti održani u oktobru donijela je do sad mnogo zanimljivih predizbornih materijala. Jedan od takvih je promotivni video Hamdije Lipovače, kandidata Stranke za Bosnu i Hercegovinu za Parlamentarnu skupštinu Bosne i Hecegovine.  

 

Bivši premijer Unsko-sanskog kantona, nekadašnji gradonačelnik Bihaća i bivši SDP-ovac objavio je na svom TikTok profilu nesvakidašnji video kao najavu za Opće izbore u BiH koji će biti održani 2. oktobra:

 

- Kažu, nemoj iz kuruza. Hoću iz kuruza. Imam šta reći, imam šta pokazati i podsjetiti šta smo uradili u proteklom periodu i reći šta ćemo raditi u narednom periodu. I kao vaš poslanik u Parlamentu BiH, borit ću se za jako Ministarstvo poljoprivrede BiH. I sijat ćemo mi kuruze, i pšenicu, i raž, i ječam... Gurati poljoprivredu i ponovo vratiti bh. selo na mjesto koje mu pripada .... - kaže Lipovača u videu.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još