VIDEO/ Kršenje protokola?

Obožavateljica zgrabila kralja Charlesa III. i poljubila ga: 'Vidjela sam ga ispred sebe i nisam mogla vjerovati'

Hronika10.09.22, 14:25h

Obožavateljica zgrabila kralja Charlesa III. i poljubila ga: 'Vidjela sam ga ispred sebe i nisam mogla vjerovati'
Ljudi su ispred Buckinghamske palače cijelo jutro stajali i čekali njegov dolazak

 

 

Kralj Charles III. ljubazno je pozdravio obožavatelje koji su stajali pored Buckinghamske palače kako bi ga vidjeli i odali počast pokojnoj kraljici.

 

Izašao je iz svog Bentleyja i krenuo kroz gomilu tisuća, zaustavljajući se kako bi se rukovao i razgovarao s ljudima koji su proveli cijelo jutro čekajući njegov dolazak.

 

Nekima to nije bilo dovoljno, Janny Assiminios zgrabila je kralja i poljubila ga u lice. Iako bi se taj čin mogao smatrati kršenjem kraljevskog protokola, Charles je u tom trenutku bio iznimno ljubazan.

 

- Vidjela sam ga ispred sebe i nisam mogla vjerovati. Rekla sam mu, 'smijem li te poljubiti?', a on je rekao 'pa da', pa sam ga zgrabila... Jako sam sretna, jako, jako, što sam ga vidjela i poljubila - kaže Janny Assiminios za CNN.

 

 

 

Podsjetimo, kralj Charles III. po prvi put se danas obratio javnosti te u govoru zahvalio preminuloj majci na odanosti zemlji i obitelji.

 

- Tijekom svog života Njezino Veličanstvo Kraljica, moja voljena majka, bila je inspiracija i primjer meni i cijeloj mojoj obitelji. Dugujemo joj najiskreniji dug koji svaka obitelj može imati prema svojoj majci za njezinu ljubav, privrženost, vodstvo, razumijevanje i primjer - rekao je novi kralj.

 

(24sata/DEPO PORTAL/am)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!