Tragično ugašen mladi život

Umrla petogodišnja djevojčica koja je zadobila teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći u Prnjavoru

Hronika09.09.22, 13:57h

Umrla petogodišnja djevojčica koja je zadobila teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći u Prnjavoru
U nesreći je djevojčica zadobila teže tjelesne povrede, opekotine po čitavom tijelu i prelome kostiju

 

 

U bolnici u Beogradu preminula je petogodišnja Danijela Dević, koja je bila teško povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se desila prije 15 dana u Naseobini Lišnja u opštini Prnjavor.

 

Danijela je zadobila teže tjelesne povrede, opekotine po čitavom tijelu i prelome kostiju.

 

Nakon zbrinjavanja u Univeritetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banja Luci, prebačena je u Beograd na dalje liječenje, ali povrede su bile takve da je nakon petnaestodnevne borbe mala Danijela izgubila život.

 

U saobraćajnoj nesreći poginule su na licu mjesta Danijeline majka i sestra, a otac je zadobio teže povrede i na liječenju je u UKC-Srpske. U nesreći su povrijeđene još dvije osobe.

 

U nesreći su učestvovali “Golf 4” kojim je upravljao Mladen Ristić (23) iz Prnjavora i “Reno 19” za čijim volanom je bio Zlatko Dević (46) iz Prnjavora. Nakon sudara “Reno 19” se zapalio i u njemu su izgorjele majka i ćerka.

 

(Glas Srpske/DEPO PORTAL/am)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!