A STIŽE I NOVA SERIJA

Slavna turska glumica dolazi u Sarajevo: Poznato i koja televizija će je ugostiti, snima se specijalni program...

Mediji05.09.22, 20:24h

Slavna turska glumica dolazi u Sarajevo: Poznato i koja televizija će je ugostiti, snima se specijalni program...
U okviru ove posjete bit će snimljen specijalni program, koji će biti najavljen, kako bi gledatelji širom Bosne i Hercegovine mogli uživati u premijernim i atraktivnim sadržajima

 

 

Iclal Aydin nije samo slavna glumica, ona je jednako uspješna kao spisateljica. Njena posljednja knjiga ekranizirana je upravo u seriji “Tri sestre”, koja će uskoro i u našoj zemlji biti prava poslastica za televizijske gledatelje.


Serija je ostvarila enorman uspjeh nakon prve epizode emitovane u Turskoj zahvaljujući vrhunskoj produkciji, sjajnom izboru glumaca i originalnoj ljubavnoj priči.


Prema rejtinzima, daleko iza sebe je ostavila sve serije emitovane u istom terminu.

 

iclal-aydin-turska-glumica2


Hayat televizija je otkupila televizijska prava za seriju “Tri sestre” i tako nastavila vlastiti trend emitovanja najboljih turskih naslova.


U Sarajevu će ekipa Hayat televizije ugostiti slavnu glumicu u društvu s producenticom Inci Gundogdu, koja potpisuje i druge uspješne naslove, čime se postavlja u sam vrh liste imena koja učestvuju u produkciji ovakvih sadržaja.


U okviru ove posjete bit će snimljen specijalni program, koji će biti najavljen, kako bi gledatelji širom Bosne i Hercegovine mogli uživati u premijernim i atraktivnim sadržajima.

 

(Hayat.ba/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još