od 12. do 19. augusta

Uživajte i u kućnoj atmosferi: Sarajevo Film Festival omogućio i online gledanje filmova

Kultura11.08.22, 16:53h

Uživajte i u kućnoj atmosferi: Sarajevo Film Festival omogućio i online gledanje filmova
Na online platformi: ondemand.kinomeetingpoint.ba, od 13. augusta, publika na svom uređaju, ima priliku uživati u najnovijim filmovima iz domaće, regionalne i svjetske produkcije i na taj način osjetiti dio festivalske atmosfere

 

 

 

Sarajevo Film Festival omogućio je izbor filmova iz svog programa i za online gledanje za  sve one koji nisu u Sarajevu u vrijeme održavanja 28. Sarajevo Film Festivala ili će filmove gledati u kućnoj atmosferi.

 

Na online platformi: ondemand.kinomeetingpoint.ba, od 13. augusta, publika na svom uređaju, ima priliku uživati u najnovijim filmovima iz domaće, regionalne i svjetske produkcije i na taj način osjetiti dio festivalske atmosfere.

 

Izbor filmova za gledanje online bit će dostupan online na području Bosne i Hercegovine. Cijena pojedinačne karte za dugometražne filmove iznosi 11 KM, za kratke 2 KM, a u posebnoj ponudi je kompletan program čija je cijena 30 KM. Film je na Ondemand platformi dostupan pola sata od početka projekcije na Festivalu, idućih sedam dana.

 

Sadržaj VoD platforme ondemand.kinomeetingpoint.ba će biti dostupan za gledanje na datumima naznačenim na svakom pojedinačnom filmu.

 

28. Sarajevo Film Festival bit će održan od 12. do 19. augusta.

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!