GDJE JE ZAPELO

Puno problema oko kupovine turističkih vaučera za SRC Ajdinovići: Komplikovana rezervacija, a građani navalili...

Biznis Klub09.08.22, 14:15h

Puno problema oko kupovine turističkih vaučera za SRC Ajdinovići: Komplikovana rezervacija, a građani navalili...
Velika zainteresiranost izazvala je i probleme, a ponajviše je to rezultat nedovoljnog informisanja građana o uslovima i načinu korištenja vaučera

 

 


Povodom trenutne situacije sa turističkim vaučerima u SRC Ajdinovići, javnosti su se obratili tehnički direktor Centra Džanin Džakmić i direktor prodaje Kenan Hodžić, čije pojašnjenje prenosimo u nastavku:


Samo dan nakon što su turistički vaučeri postali dostupni stanovnicima FBIH, Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići zaprimio je preko dvije hiljade upita o raspoloživosti smještaja. Građani su pokazali izuzetnu zainteresiranost za smještajne kapacitete ALL INCLUSIVE centra koji se nalazi na području opštine Olovo.


Smještajni kapaciteti u mjesecu augustu su već u potpunosti popunjeni.


- Veoma smo zadovoljni interesovanjem građana i rezervacijama. Potrudili smo se da kreiramo što povoljniju ponudu za naše korisnike i ona uključuje sve što naš centar inače nudi. Od samog početka smo podržali ideju Vlade Federacije BiH i zaista nam je drago da je urodila plodom – govori tehnički direktor SRC Ajdinovići Džanin Džakmić.


Međutim, velika zainteresiranost izazvala je i probleme, a ponajviše je to rezultat nedovoljnog informisanja građana o uslovima i načinu korištenja vaučera.


- Procedura kupovine i korištenja vaučera dosta je nejasna većini naših kupaca. Ulažemo maksimalne napore kako bi rezervaciju smještaja učinili što jednostavnijom i lakšom za naše potencijalne goste. Uz to i tehnički problemi sa kupovinom vaučera putem platformi i preopterećenost vlastitog sistema dodatno otežava naš posao – objašnjava Kenan Hodžić, direktor prodaje.


Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići moli sve potencijalne goste za strpljenje i razumijevanje. Na sve upite i rezervacije će biti blagovremeno odgovoreno i radujemo se Vašoj posjeti - navodi se u saopćenju.

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 13

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još