AFERA I SA ZGODNIM PJEVAČEM U HRVATSKOJ

Žena priznala: 'Više ne idem na odmore sa dečkom, radije idem na putovanja kako bih spavala s drugim muškarcima'

Lifestyle08.08.22, 13:40h

Žena priznala: 'Više ne idem na odmore sa dečkom, radije idem na putovanja kako bih spavala s drugim muškarcima'
Oboje smo se složili da ono što se dogodi na putovanju, ostaje na putovanju - tj. imamo dopuštenje varati kad smo odsutni

 

 


Za mnoge zaljubljene parove malo je toga privlačnije od dva tjedna sunca i opuštanja sa svojom boljom polovicom. Međutim, jednoj su ženi ovakvi romantični odmori jednostavno previše dosadni i radije bi svoje slobodno vrijeme provela u ljubavnim vezama s drugim muškarcima dok je na odmoru s prijateljima.

 

Sian (29) tvrdi da je imala deset ljubavnih veza tijekom posljednje dvije godine, obavljajući svoje afere dok je uživala u inozemstvu s prijateljima. Kaže da je samo u posljednjih nekoliko mjeseci dvaput prevarila, s barmenom u restoranu na Ibizi i s prelijepim barskim pjevačem u Hrvatskoj.


Kao što piše Mirror, Sian je čak mjesec kolovoz nazvala "Aug-lust" i tvrdi da je vrućina navodi na prevaru.


Sian je izjavila: “Volim Aug-LUST – to za mene znači seks na suncu i puno afera dok se zabavljam sa svojim prijateljima. Odustala sam od odlaska na godišnji dvotjedni odmor sa svojim partnerom jer je bilo tako dosadno - ići na isto mjesto i sjediti zajedno svaku večer. Radije odlazimo na puno malih odmora s našim prijateljima i oboje smo se složili da ono što se dogodi na putovanju, ostaje na putovanju - tj. imamo dopuštenje varati kad smo odsutni."


IT djelatnica iz Andovera, Hants, kaže da je uvijek imala veći seksualni nagon od svog dečka, pa se redovito povezuje ​​s drugim muškarcima preko IllicitEncounters.com, web stranice koju koriste one koje žele imati afere.


“Volim svog dečka i ne tražim novog partnera, ali smatram da je ostati vjerna istom partneru iz godine u godinu stvarno dosadno. Puno više volim imati diskretne afere s ljudima poput mene koji žele seks bez obaveza, ali ne traže novu vezu”, objasnila je.


Sian je ranije pozvala svoje ljubavnike da joj se pridruže na odmoru, uz razumijevanje da mogu spavati i s drugim ljudima ako to žele.

 

(Večernji.hr/DEPO PORTAL/ad)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još