IZNENADA JOJ POZLILO

Jeleni Rozgi pogoršalo se zdravstveno stanje: Pjevačica otvoreno progovorila o problemima sa kojima se bori...

Showbizz28.07.22, 20:54h

Jeleni Rozgi pogoršalo se zdravstveno stanje: Pjevačica otvoreno progovorila o problemima sa kojima se bori...
Prošlog ponedjeljka sam bila tako sretna, jer sam u studiju napravila dobar posao. Došla sam kući, prošetala psa i bilo mi je malo loše...

 

 


Pjevačica Jelena Rozga posljednjih godina vodi ozbiljnu borbu sa zdravstvenim problemima koje joj uzrokuje štitna žlijezda, a sada joj se stanje ponovo pogoršalo zbog čega je završila kod doktora.


Pjevačica je sama otkrila kako je izgledao dan u kom joj je pozlilo, nakon čega je ponovo otišla kod svog endokrinologa koji ju je bodrio.


- Prošlog ponedjeljka sam bila tako sretna, jer sam u studiju napravila dobar posao. Došla sam kući, prošetala psa i bilo mi je malo loše. Bila sam kod doktora i pokazalo se da štitna luduje, pa promjena terapije… Svako malo imam problema s tom štitnom, jednostavno mi ne da mira. Doktor Punda, koji je moj endokrinolog, već godinama je komentarisao – žilava ti je štitna, ne da se, žilava je kao i ti – uz osmijeh je saopštila Rozga.


Pjevačica je, nakon izjava o svom problemu, progovorila i o albumu koji priprema. Ono što koči izlazak novih pjesama je upravo Jelenina želja da sve zvuči savršeno zbog čega se iznova i iznova vraća u studio.


– Međutim, kad sam preslušavala u nekom trenutku sve sam bacila, nisam bila zadovoljna, i krenula iznova. Sad je to ono što sam ja htjela da čujem, mislim da moja publika zaslužuje taj nivo. Ja sama sebi najveći kritičar, mene doslovno izbacuju iz studija ili mi se producent ne javlja kad ga zovem - objasnila je Rozga zbog čega važi za perfekcionistu.

 

(Informer/DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!