FOTO/ Sklandal za skandalom

Sunovrat Romane Panić: Vratila se u rodnu Banjaluku - evo šta danas radi pjevačica koja je 2000-ih žarila i palila...

Showbizz28.07.22, 11:53h

Sunovrat Romane Panić: Vratila se u rodnu Banjaluku - evo šta danas radi pjevačica koja je 2000-ih žarila i palila...
Pjevačica se, kako se navodi, nakon brojnih skandala vratila u rodnu Banjaluku, gdje tek povremeno nastupa na privatnim slavljima. Iako je ranije vrijedno snimala pjesme koje su brzo postajale hitovi, već dugi niz godina ništa novo nije snimila

 

 

 

Romana Panić, u jeku svoje popularnosti početkom dvijehiljaditih godina, osvajala je regionalnu muzičku scenu i redala hit za hitom. Međutim, nakon nekoliko skandala stvari su se znatno promijenila, pa pjevačica sada živi totalno drugačijim životom.


U jeku svoje popularnosti, Romana je bila jedna od najangažovanijih pjevačica na ovim prostorima. Na njenim nastupima bili su puni klubovi, a zarade su bile i po nekoliko hiljada eura za jedno veče. Snimila je brojne hitove, među kojima su pjesme „Samoodbrana“, „Još te koštam“, „Kad mi gore obrazi“, „Ovjeren“ i mnoge druge.

 

Danas, njeni honorari su daleko manji, a Romana pjeva po privatnim slavljima i kafićima, kao i njene koleginice koje nisu doživjele popularnost kakvu je ona osjetila dvijehiljaditih godina.

 

Pjevačica se, kako se navodi, nakon brojnih skandala vratila u rodnu Banjaluku, gdje tek povremeno nastupa na privatnim slavljima. Iako je ranije vrijedno snimala pjesme koje su brzo postajale hitovi, već dugi niz godina ništa novo nije snimila.

 

Njen životni put pratile su kako privatne, tako i poslovne krize.

 

romana-panic

 

Dok je još bila jedna od najpopularnijih pjevačica, Romana se povukla sa javne scene. Dvije godine poslije njenog povlačenja, pjevačica je privukla ogromnu pažnju javnosti kada se našla u centru skandala nakon hapšenja u Australiji. Naime, Romana je sa svojim dečkom Filipom Mrkajićem uhapšena zbog korištenja sofisticiranog sistema kojim su ona i njen dečko snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i njihove bankovne kartice, te su na taj način uzimali novac. Zbog ovog krivičnog djela, Romana i Filip su osuđeni na 14 i 12 mjeseci zatvora. Poslije tri mjeseca provedenih u zatvoru, pjevačica je puštena na uslovnu slobodu, kako su tada pisali australijski mediji. Poslije odsluženja kazne, Romana i njen partner protjerani su iz Australije, a onda su dobili i zabranu ulaska u ovu zemlju.

 

Kada se vratila u Srbiju, u oktobru 2020. godine, Romana se obratila medijima na konferenciji povodom pljačke, pa je objasnila da nije kriva, ali da je pred sudom u Australiji priznala da je izvršila ovo krivično djelo, jer ju je tako savjetovao advokat, kao i da je odslužila kaznu. Tada je najavila da će napisati knjigu, međutim, to još nije učinila.

 

Poslije ovog skandala pjevačica se definitivno povukla iz medija, ali muzičku karijeru nije prekinula, te je nastavila sa privatnim nastupima, najčešće u Banjaluci gdje sada živi.

 

romana-panic

 

I prije afere "bankomat", Panić je u više navrata privlačila skandalima pažnju javnosti. Još 2010. godine pojavila se vijest da je pjevačica privedena na Autokomandi u Beogradu, kada je zaustavila policijska potrola džip kojim je upravljala i ustanovila poslije alko-testa da je vozila sa 1,8 promila alkohola u krvi. Tada je oko četiri sata poslije ponoći privedena na trežnjenje, a iz policijskle stanice puštena je kasnije u toku dana.

 

I dok je uživala u najvećoj popularnosti, Romanu nije zaobišla još jedna intrigantna priča.

 

Naime, pjevačica se zabavljala sa grčkim advokatom Fotosom Pitađisom, sa kojim je imala buran odnos u kojem su se u više navrata svađali i mirili, a kako je Romana ispričala, tadašnji dečko je i zaprosio. Međutim, njihova ljubavna priča završila se tako što je Fotos započeo vezu sa voditeljkom Jovanom Simić, sa kojom je kasnije dobio i dijete.

 

"Samo što sam stigla iz Atine, zazvonio mi je telefon. On me zove i kaže da svima ispričam kako mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne smije da zna da smo zajedno. Navodno, zbog računa, Interpola... Nismo se onda vidjeli mjesec dana, ali smo poslije tih mjesec dana opet bili zajedno... Ja sam opet otišla na Kipar, ali čim sam sletjela, on me zove da mi kaže da ne smijem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad. A ja iznajmila auto, rezervisala hotel... Ženo, znaš li čega je tu sve bilo?! Zabranio mi je da idem u Grčku! Onda se pojavila neko druga djevojka. On je pričao da nema drugu, da je sve zbog nekog novca i papira. A ta djevojka, Jovana, rodila mu je dijete 13. aprila. Prosio me je, iako je drugoj napravio dijete. Rekla sam mu da se skloni iz mog života, da me zaboravi... Da me više ne zove. Ta Jovana se poslije udala za drugog. Prošle godine se i on oženio", ispričala je jednom prilikom Romana.

 

Otkako se povukla iz javnosti o njenom ljubavnom životu se malo zna, a kako se navodi, Romana je još u vezi sa Filipom Mrkajićem, sa kojim je i uhapšena u Australiji.

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još