Konkurs za zapošljavanje

Otvoren oglas za radnike, uključujući i menadžerske pozicije: Prvi KFC restoran u BiH otvara se početkom augusta

Biznis Klub28.07.22, 08:27h

Otvoren oglas za radnike, uključujući i menadžerske pozicije: Prvi KFC restoran u BiH otvara se početkom augusta
Kompanija Tastra d.o.o. Sarajevo, koja je vlasnik licence za KFC, planira do kraja godine otvoriti još jedan restoran u BiH, ali Husejnović nije mogao otkriti lokaciju drugog restorana

 

 

Prvi restoran u BiH svjetskog lanca Kentucky Fried Chicken (KFC) trebalo bi da bude otvoren u Sarajevu početkom augusta, potvrdio je danas predstavnik KFC-a za marketing Alem Husejnović.

 

Husejnović još nije mogao reći tačan datum otvaranja, ali je naveo da će prvi restoran biti otvoren u Sarajevo City Centru.

 

Kompanija Tastra d.o.o. Sarajevo, koja je vlasnik licence za KFC, planira do kraja godine otvoriti još jedan restoran u BiH, ali Husejnović nije mogao otkriti lokaciju drugog restorana.

 

Kada je u pitanju zapošljavanje, otvoren je oglas za radnike restorana, uključujući menadžerske pozicije.

 

KFC je specijaliziran za prženu piletinu koja se čuva pod strogim uslovima. Riječ je o jednom od najvećih svjetskih lanaca restorana koji uslužuje preko 10 miliona gostiju dnevno u više od 22 hiljade restorana širom svijeta.

 

Danas KFC radi u više od 150 zemalja.

 

(FENA/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!