FOTO/ Pjevačica objavila na Instagramu

Severina oduševila fotkama iz backstagea: 'Lara Croft se vratila, nikad moćnija i opasnija'

Showbizz25.07.22, 10:33h

Severina oduševila fotkama iz backstagea: 'Lara Croft se vratila, nikad moćnija i opasnija'
Fotke su prikupile 11 hiljada lajkova te mnoštvo komentara pa su joj tako pratitelji pisali: "Gospe", "Savršena", "Zgodna", "Ženo, ne pali nas na ovu vrućinu, vidiš da gori sve živo", "Kao da nam nije dovoljan ovaj toplinski val", "Bombastična crna mačka", "Sve u svemu Lara Croft se vratila, nikad moćnija i opasnija"

 

 

Severina je na svom Instagram profilu podijelila dvije serije fotografija uslikane u backstageu koncerta na kojem je pjevala. Pratitelje je oduševila modna kombinacija koju je hrvatska pjevačica izabrala, crni top u stilu korzeta te spiralne prozirne tajice koje je uparila sa sandalama s visokom potpeticom. 

 

severina-2

 

severina-1

 

Fotke su prikupile 11 hiljada lajkova te mnoštvo komentara pa su joj tako pratitelji pisali: "Gospe", "Savršena", "Zgodna", "Ženo, ne pali nas na ovu vrućinu, vidiš da gori sve živo", "Kao da nam nije dovoljan ovaj toplinski val", "Bombastična crna mačka", "Sve u svemu Lara Croft se vratila, nikad moćnija i opasnija".

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još