Detalji užasa u Srbiji

Nakon što je Biljana nađena mrtva: Glava muškarca zalivena u beton, žena pričala da je on u Rusiji

Hronika29.06.22, 11:04h

Nakon što je Biljana nađena mrtva: Glava muškarca zalivena u beton, žena pričala da je on u Rusiji
Biljana je navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije. Postoji trag da je 2019. godine njen muž ušao u Srbiju, ali ga od tada niko nije vidio niti čuo.

 

 

 

U leskovačkom selu Veliko Trnjane u Srbiji prvo je pronađeno tijelo Biljane S. za koju se sumnja da je počinila samoubistvo, a nedugo nakon toga i tijelo muškarca zaliveno u beton. Kako se nezvanično navodi, u pitanju je Biljanin suprug Ivan, za kojeg je pričala da radi u Rusiji.

 

Sumnja se da ga je ubila zajedno sa svojim ljubavnikom još prije tri godine i zalila betonom što je, kako navodi izvor, on to sinoć i ispričao policiji, pišu Novosti.

 

“Pronađeno je tijelo, ne zna se identitet. Naložena je obdukcija nakon koje će se znati više informacija”, rekla je ranije za Nova.rs portparolka Policijske uprave Leskovac Marija Sokolović.

 

Biljana je navodno, porodici govorila da je on u Rusiji, da tamo ima novi život i da ne želi kontakt ni sa kim iz Srbije.

 

Postoji trag da je 2019. godine njen muž ušao u Srbiju, ali ga od tada niko nije vidio niti čuo.


(DEPO PORTAL/dg)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!