FOTO/ Ispred pijace na Otoci

Okupljanje učesnika kontra LGBT skupa: Roditelji s djecom došli zbog novčanih nagrada, bicikla i telefona

Hronika25.06.22, 11:16h

Okupljanje učesnika kontra LGBT skupa: Roditelji s djecom došli zbog novčanih nagrada, bicikla i telefona
Organizator protesta Sanin Musa poručio je da i pored velikih napora i Vlade KS, ali i učesnika Povorke ponosa, oni su i dalje manjina. Obećane hedije zaključuje bit će ispunjene, a u pitanju su novčane nagrade kao i bicikl te telefon

 

 

Počelo je okupljanje učesnika kontraskupa “Dan tradicionalne/normalne porodice” na Otoci. U velikom broju pristižu roditelji zbog, kako su kazali za Oslobođenje, obećanih nagrada.

 

Skup je zvanično počeo u 11 sati kod mosta "Kongresmena McKloskeya".

 

dan-tradicionalne-porodice-skup

 

Učesnici kontraskupa okupili su se na Otoci kako bi, navode iskazali nezadovoljstvo prisustvom LGBT osoba na ulicama Sarajeva.


Žele da na ovaj način vrate prisvojenu dugu za koju kažu da je prirodna Božija blagodat i da između ostalog pripada i njihovoj djeci.

 

skup-kontra-povorci-ponosa

Foto: FENA

 

Organizator protesta Sanin Musa poručio je da i pored velikih napora i Vlade KS, ali i učesnika Povorke ponosa, oni su i dalje manjina. Obećane hedije zaključuje bit će ispunjene, a u pitanju su novčane nagrade, kao i bicikl te telefon.

 

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 100

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još