oglasio se na twitteru

Dodik: Ako nema kandidatskog statusa za BiH, umire i dogovor u Briselu!

Front21.06.22, 12:51h

Dodik: Ako nema kandidatskog statusa za BiH, umire i dogovor u Briselu!
Dodik je naveo na svom Twitter nalogu kako je sastanak u Briselu bio motiviran željom Charlesa Michela da ponudi Vijeću Evrope određeni dogovor za političare iz BiH, te da i dalje stoji iza toga

 

 

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine i lider Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) Milorad Dodik poručio je kako nema ništa od dogovora postignutog na sastanku lidera stranaka iz BiH s predsjednikom Evropskog vijeća Charlesom Michelom u Briselu ukoliko nema kandidatskog statusa za članstvo BiH u Evropskoj uniji. 



Dodik je naveo na svom Twitter nalogu kako je sastanak u Briselu bio motiviran željom Charlesa Michela da ponudi Vijeću Evrope određeni dogovor za političare iz BiH, te da i dalje stoji iza toga.

 

- Ako dobijemo kandidatski status, sve što je tamo dogovoreno treba da bude ispunjeno. Ako nema kandidatskog statusa za BiH, umire i dogovor u Briselu - poručio je Dodik.

 

 

(DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 66

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još