FOTO/ LJUBAV CVATE

32 godine razlike između njih, ali žare i pale: Frano i Milena Lasić se dotjerali za dodjelu nagrada, on nije skidao ruke s nje...

Showbizz17.06.22, 10:56h

32 godine razlike između njih, ali žare i pale: Frano i Milena Lasić se dotjerali za dodjelu nagrada, on nije skidao ruke s nje...
Lijepa 35-godišnja Milena za svečanu je prigodu odabrala crnu haljinu s prorezom i dekolteom pa sve oko sebe bacila u drugi plan, a 67-godišnji Frano, koji nije skidao ruke s nje, odlučio se za tamno elegantno odijelo koje mu je pristajalo kao saliveno

 

 

 

Glumac Frano Lasić i njegova supruga Milena bili su jedni od uzvanika dodjele nagrada Naxi zvijezda u Beogradu, a njihovo je rijetko pojavljivanje izazvalo veliku pažnju - piše Dnevnik.hr.

 


Lijepa 35-godišnja Milena za svečanu je prigodu odabrala crnu haljinu s prorezom i dekolteom pa sve oko sebe bacila u drugi plan, a 67-godišnji Frano, koji nije skidao ruke s nje, odlučio se za tamno elegantno odijelo koje mu je pristajalo kao saliveno.

 

Fotografije pogledajte OVDJE

 

Frano i Milena u javnosti se ne pojavljuju često, a vjenčali su se u svibnju 2015. godine nakon tri godine veze. On je zbog nje preselio u Beograd, a prije dvije godine dobili su sina Nikolasa.

 

Upravo zbog Milene Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi, a bavi se i humanitarnim radom. Glumac iz braka s Majom Nikšić ima sina Janka, a sa Živom Stupnik dobio je kćer Linu i sina Luku.


Frano se i dalje aktivno bavi glumom, pa se nedavno našao u medijima zbog transformacije u beskućnika zbog koje ga isprva nitko nije mogao prepoznati. Fotografiju je objavio sam na Instagramu, a na njoj nosi staru, poderanu odjeću i tenisice, a kosa i brada su mu dugačke i raščupane.

 

Osobe koje su se pobrinule za ovu masku zaslužuju dobiti nagradu, a nema sumnje da će Frano i ovakvu ulogu savršeno odraditi.

 

(Dnevnik.hr, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još