Užas u Kaknju

Sin izbo majku, pa skočio s mosta: Ubijena žena bivšeg ratnog komandanta

Hronika14.06.22, 19:01h

Sin izbo majku, pa skočio s mosta: Ubijena žena bivšeg ratnog komandanta
Danas oko 13.30 sati povrijeđena je uslijed povreda preminula. Što se tiče osobe koja joj je nanijela povrede, on je neposredno nakon izvršenja tog krivičnog djela nasilje u porodici pokušao izvršiti samoubistvo skokom u rijeku, rekli su iz MUP-a ZDK

 

 

U Kaknju je jutros došlo do nasilja u porodici u kojem je sin na smrt izbo majku.

 

Kako je za Faktor potvrđeno iz operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, došlo je do nanošenja teških tjelesnih povreda koje su završile smrtnih ishodom.

 

- Jutros oko osam sati Policijska stanica Kakanj obaviještena je da je došlo do nasilja u porodici u kojem je žena zadobila povrede uslijed kojih je prebačena u kantonalnu bolnicu. Tamo su kostantovane teške tjelesne povrede životno ugrožavajuće.

 

Danas oko 13.30 sati povrijeđena je uslijed povreda preminula. Što se tiče osobe koja joj je nanijela povrede, on je neposredno nakon izvršenja tog krivičnog djela nasilje u porodici pokušao izvršiti samoubistvo skokom u rijeku. Prolaznici su primijetili njegov postupak i izvadili ga iz rijeke i on je smješten u bolnicu u Zenici. Trenutno se vrši uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca. Narednih dana imat ćemo više podataka pod kojim okolnostima je došlo do tragedije – rekli su za Faktor iz MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

 

Kako Avaz nezvanično saznaje, ubijena je Emira Šehagić, žena bivšeg ratnog komandanta iz Kaknja.

 

(DEPO PORTAL/Foto: Avaz/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još