Nakon presude dobila promaknuće

Advokatica Johnnyja Deppa o glasinama o romansi: 'Ne mogu reći da sam iznenađena'

ŽENA iN10.06.22, 13:11h

Advokatica Johnnyja Deppa o glasinama o romansi: 'Ne mogu reći da sam iznenađena'
Iako su fanovi navijali da Depp i Camille postanu par, advokatica je nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s jednim britanskim poduzetnikom koji se bavi prodajom nekretnina

 

 

 

Tokom suđenja Johnnyju Deppu i Amber Heard mnogima je pažnju privukla lijepa glumčeva advokatica Camille Vasquez. Pred kamerama nekoliko puta se grlila s Deppom, zbog čega su mnogi počeli sumnjati da su se zbližili i zaljubili tokom suđenja.

 

Tada je Camille rekla da nema komentara na glasine o ljubavnoj romansi, a sada je dala opširniji odgovor na cijelu tu situaciju. Rekla je da je razočarana što su ljudi mislili da su njene interakcije s Deppom na bilo koji način "neprikladne ili neprofesionalne". 

 

"Jako mi je stalo do svojih klijenata i očito smo se zbližili. Ali kad kažem mi, mislim na cijeli tim, a to naravno uključuje i Johnnyja", rekla je Camille za magazin People. Dodala je da je glumac njen prijatelj i klijent već četiri i pol godine.

 

"To je također neetička optužba. To je seksistički. Žalosno je i razočaravajuće, no ne mogu reći da sam toliko iznenađena", dodala je. 

 

Iako su fanovi navijali da Depp i Camille postanu par, advokatica je nekoliko mjeseci u sretnoj vezi s jednim britanskim poduzetnikom koji se bavi prodajom nekretnina.

 

Dobila promaknuće

 

Camille je nakon pobjede Deppa u sudskom sporu dobila promaknuće u advokatskom uredu Brown Rudnick. Iz ureda su objavili kako su je promovirali u partnericu, što je kruna njene advokatske karijere.

 

U objavi također stoji da je promaknuće posljedica njenog izvrsnog rada na slučaju Depp protiv Heard, koji su mediji prozvali showbiz suđenjem stoljeća i koji je imao ogroman publicitet.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!