Otac ubijenog Davida

Davor Dragičević pakuje šator i napušta mjesto na kojem je bio više od dva mjeseca: Pojasnio i zašto

Hronika29.05.22, 10:03h

Davor Dragičević pakuje šator i napušta mjesto na kojem je bio više od dva mjeseca: Pojasnio i zašto
Dragičević je došao ispred zgrade Suda i Tužilaštva BiH 27. marta

 

 

 


Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, ukloniće šator i napustiti lokaciju ispred Suda i Tužilaštva BiH. On je na ovom mjestu proveo nešto više od dva mjeseca.

 

Prema njegovim riječima, odluku o napuštanju ove lokacije donio je nakon što je iz Tužilaštva BiH saopćeno kako će istraga o smrti Davida Dragičevića, kao i Dženana Memića, biti prioritet u radu ove pravosudne institucije. 

 

Dragičević se zahvalio Sarajlijama, posebno stanovnicima naselja Aneks i Švrakino Selo, koji su ga obilazili i pružali mu svaku vrstu podrške u njegovoj borbi da sazna istinu o smrti svoga sina.

 

Podsjećamo, Dragičević je šator ispred zgrade u kojoj se nalaze Sud i Tužilaštvo BiH postavio 27. marta, izjavivši tom prilikom da će ostati na tom mjestu sve dok ne budu rasvijetljena "ubistva Davida Dragičevića i Dženana Memića".

 

(Oslobodjenje.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!