FOTO/ Povodom proslave 15. rođendana kompanije Symphony

U subotu otvorenje Greenpark tehnološkog centra na Trebeviću: Bazen, teretane, kino sale, tursko kupatilo, gaming room, konferencijske sale...

Biznis Klub18.05.22, 13:12h

U subotu otvorenje Greenpark tehnološkog centra na Trebeviću: Bazen, teretane, kino sale, tursko kupatilo, gaming room, konferencijske sale...
Greenpark tehnološki centar na Trebeviću sa 3500 kvadratnih metara sadrži preko dvadeset konferencijskih sala, rekreativni i sportski bazen, teretane, kino sale, tursko kupatilo, gaming room, šest terasa sa prekrasnim pogledom na grad, kao i šumske staze za šetnju i opuštanje

 

 

Kao kruna uspješnog poslovanja u prethodnih petnaest godina, kompanija Symphony će u subotu zvanično otvoriti i Greenpark tehnološki centar na Trebeviću, prvi ove vrste u Bosni i Hercegovini koji prati najsavremenije svjetske standarde. Greenpark tehnološki centar na Trebeviću sa 3500 kvadratnih metara sadrži preko dvadeset konferencijskih sala, rekreativni i sportski bazen, teretane, kino sale, tursko kupatilo, gaming room, šest terasa sa prekrasnim pogledom na grad, kao i šumske staze za šetnju i opuštanje. Kreiranje ugodne radne atmosfere, briga o svojim uposlenicima, timski rad i konstantno motiviranje na rast i razvoj, narativ je kojim Symphony želi da kreira što kvalitetnije i razvijenije IT tržište u Bosni i Hercegovini.

 

symphony-1

 

Zahvaljujući najboljim kadrovima koji spajaju ljudsko znanje i vrhunsku tehnologiju i prolaze kroz detaljan proces selekcije, Symphony je izgradio tim koji uspješno sarađuje sa vodećim kompanijama iz oblasti bankarstva, zdravstvene zaštite, trgovine, transporta i energetskog sektora na razvoju i realizaciji tehnoloških rješenja. „Symphony mi je omogućio da ostvarim sve svoje ambicije. Kao inženjer, imao sam priliku da prođem sve faze, i da postanem projektni menadžer, što mi je bio i konačni cilj. Imamo jedan humanistički pristup gdje je dozvoljeno da eksperimentirate i da se razvijate u smjeru u kojem želite“, naglašava Nedim Karakaš, softver inženjer.

 

symphony-greenpark-1

 

Da ne bi bili samo spoj sjajnih pojedinaca, jedna od vrijednosti vodilja jeste da je tim uvijek ispred pojedinca, što je, između ostalog učinilo Symphony najpoželjnijim poslodavcem u IT industriji ali i kredibilnim partnerom. Zbog principa da traže dugoročna rješenja kako u radu s klijentima, ali i sa uposlenicima, desetine IT stručnjaka i stručnjakinja godinama su svjedoci uspjeha kompanije. „Počeo sam raditi u Symphonyju prije pet godina, kada je bilo nešto manje od 40 uposlenih. Danas taj broj premašuje 600 kolega i kolegica i zadovoljstvo mi je što imam priliku da svakog dana posmatram rast i razvoj ove kompanije“, istakao je Amer Gašević, projektni menadžer u kompaniji Symphony. 

 

symphony-greenpark-3

 

„Najveća prednost koju vidim je mogućnost saradnje i upoznavanja sa kolegama iz preko 20 zemalja, kroz putovanje i posjetu našim tehnološkim centrima širom svijeta. Unutar naše zajednice sam stekla prijatelje za cijeli život, što je za mene najveća nagrada“, navodi Dalila Zeljković, voditeljica odjela za komunikacije u kompaniji Symphony. Kako ističe, i njoj i svim uposlenima, Symphony je pružio priliku za izuzetan profesionalni ali i lični razvoj.

symphony-greenpark-2

 

 

symphony-4

 

symphony-trebevic

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 9

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još