ŠUŠKA SE, ŠUŠKA

Ruski stručnjak tvrdi: 'Znam zašto je Putin depresivan u posljednje vrijeme. Ljubavnica mu je opet...'

Hronika09.05.22, 09:18h

Ruski stručnjak tvrdi: 'Znam zašto je Putin depresivan u posljednje vrijeme. Ljubavnica mu je opet...'
Olimpijska gimnastičarka, koju nazivaju najfleksibilnijom Ruskinjom, navodno već ima dvoje djece s predsjednikom Rusije

 

 

 

Osobe koje su se u posljednje vrijeme našle u blizini ruskog predsjednika Vladimira Putina tvrde da je njegovo raspoloženje ovih dana pomalo turobno. Dodaju da izgleda 'depresivno i pomalo rezervirano', a razlog tome navodno je vijest da je njegova ljubavnica, Alina Kabajeva, ponovo trudna.

 

Olimpijska gimnastičarka navodno već ima dvoje djece s predsjednikom Rusije, a prema ruskom političkom stručnjaku Valeriju Solvjevu, za kojeg se tvrdi da ima na raspolaganju insajderske informacije iz Kremlja, razlog Putinove uzrujanosti leži u tome što je saznao da je 38-godišnja 'najfleksibilnija Ruskinja' ponovno trudna. On je tu vijest podijelio na popularnom ruskom kanalu Telegram.

 

"Već smo izvijestili da je jučer ruski predsjednik Vladimir Putin, prema riječima očevidaca, izgledao depresivno i pomalo rezervirano. To je razumljivo jer je jučer saznao da je njegova dugogodišnja partnerica i majka njegove djece, Alina Kabajeva, ponovno trudna, odnosno, po svemu sudeći, ova vijest dolazi u vanredno vrijeme. Inače bi predsjednik živio sretan život, ali sada...", piše na Telegramu, prenosi Mirror.

 

Jedan korisnik Telegrama odmah je upitao: 'Ko je otac djeteta?'

 

Putin nikada nije priznao vezu s Kabajevom, no brojni su mediji izvijestili da je upravo ona majka najmanje dvoje njegove djece koje je dobio u tajnosti. Njihove kćeri rodila je u Švicarskoj, a pisalo se da se upravo u toj zemlji skrivala tokom ruske invazije na Ukrajinu. Vladimir Putin službeno ima samo dvoje djece - kćeri Mariu (37) i Katerinu (35) koje je dobio u braku s prvom suprugom Ljudmilom.

 

(Jutarnji.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 28

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još