Pomirile se nakon šest godina

Severina i Jelena Karleuša zakopale ratne sjekire? Detalji susreta u Beogradu - evo koja je prva pružila ruku

Showbizz08.05.22, 10:36h

Severina i Jelena Karleuša zakopale ratne sjekire? Detalji susreta u Beogradu - evo koja je prva pružila ruku
Karleuša je ranije podržala Severinu kada je počela svoju borbu za starateljstvo sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem. Jelena je tada napisala za svoju koleginicu da je požrtvovana majka, pa je isprozivala njenog bivšeg supruga

 

 

Pjevačice dugi niz godina nisu bile u dobrim odnosima.

 

Jelena Karleuša je, u više navrata, prozivala Severinu na društvenim mrežama.

 

Međutim, izgleda da su sada pjevačice izgladile odnose.

 

Kako "Kurir" navodi, do susreta između Jelene i Sverine došlo je u toku nedjelje, u jednom restoranu u Beton hali u Beogradu.

 

Naime, hrvatska pjevačica je nastupala na jednoj proslavi, dok se Karleuša pojavila kao gost.

 

Jelena je uživala u Severininim pjesmama, dok se provodila sa svojim društvom, pa je pokazala da između njih dvije ne postoje više nesuglasuce.

 

"Severina je napravila dobru atmosferu sa svojim bendom. Bila je sva u crvenom i u dobrom raspoloženju. Bilo je tu dosta poznatih ljudi, a među njima i Nikola Rokvić, koji je u jednom trenutku sa Seve otjpevao i njen duet sa Sašom Matićem, što je oduševilo prisutne. Ipak, najveće iznenađenje je bilo kada se pojavila JK. Pošto je bila obučena u dugu neon zelenu haljinu, privukla je pažnju svih prisutnih. Ona je sa svojim društvom sjela za jedan od centralnih stolova. Bila je baš vesela, sve vrijeme je đuskala i pjevala Severinine stare pjesme", ispričao je izvor za pomenuti portal, pa je dodao:

 

"Kada je završila sa nastupom, Severina je prošla pored Karleušinog stola i pružila joj ruku. Jelena se osmijehnula, pohvalila joj je stajling i rekla da odlično izgleda, nakon čega je i Seve uzvratila komplimente. Kratko je to trajalo, ali je bilo lijepo vidjeti da su razmirice iza njih."

 

Podsjetimo, Karleuša je podržala Severinu kada je počela svoju borbu za starateljstvo sa svojim bivšim suprugom Milanom Popovićem. Jelena je tada napisala za svoju koleginicu da je požrtvovana majka, pa je isprozivala njenog bivšeg supruga.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!