'mene ima gdje me nema'

Marija Šerifović uradila DNK test da bih saznala svoje porijeklo, i evo šta je otkrila o sebi i svojim precima...

Showbizz22.04.22, 20:00h

Marija Šerifović uradila DNK test da bih saznala svoje porijeklo, i evo šta je otkrila o sebi i svojim precima...
To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno geografski odakle potječu vaši korijeni - pojasnila je pjevačica

 

 

 

 


Marija Šerifović u emisiji "Sceniranje" ispričala je kako je uradila DNK test jer je željela saznati svoje porijeklo.


I nakon ovog testiranja, kako je pjevačica navela, otkrila je mnogo zanimljivih informacija o sebi i svojim precima te ih je podijelila sa javnošću:

 

- Šerifovići su bili ozbiljni bogataši u Vranju i krenula sam ‘kopati’ i vidjeti ko su bili i šta su bili. Postoje razne stvari u gradskom muzeju od strane mojih pradjedova, ali saznat ću, pošto želim baš precizno da se bavim time. Čak sam nedavno i uradila jedno DNK istraživanje, moje genetsko odakle sve vučem korijene. To se radi putem pljuvačke i to istraživanje traje nekih 45 dana i onda dobijate precizno geografski odakle potječu vaši korijeni - rekla je pjevačica, a potom dodala:


- Dakle, mene ima gdje me nema. Nema me u Kini, Australiji i na Novom Zelandu, ali 60,9 posto je to Grčka i Balkan, što je i logično imajući u vidu našu historiju. Tu sam saznala još i da imam problem sa glutenom. Zabavno je znati odakle potječete.


(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!