Glavna estradna madam

Ovako je bivša žena folk pjevača razradila šemu kao makro: Niko ne bi posumnjao

Lifestyle15.04.22, 17:55h

Ovako je bivša žena folk pjevača razradila šemu kao makro: Niko ne bi posumnjao
Neke ličnosti veoma poznate javnosti ostale su van domašaja pravde, a jedna od njih je i trenutno najuspješnija srpska „madam“, inače bivša supruga popularnog folk pjevača, koja se, kako je Nova.rs već pisala, odmarala na luksuznoj destinaciji dok su njene „kolege“ hapšene

 

 

 

Najuspešnija "madam" u Srbiji, koja nije uhapšena u aferi "elitna prostitucija", izbjegla je pravdu zahvaljujući svom načinu "poslovanja", koji se znatno razlikuje od onog koji praktikuju njene "kolege".

 

U aferi „elitna prostitucija“ otkrilo se da se mnoge poznate dame, mahom starlete i neuspješne pjevačice, bave najstarijim zanatom, a od poznatih imena, između ostalih, uhapšeni su makro Duško Banjac, inače estradni menadžer i kum pjevačice Katarine Kaje Ostojić, zatim bivša misica i pjevačica Slavica Tripunović Dajana, kao i unuk Ere Ojdanića, fitnes trener Nikola Anđelić.

 

Međutim, neke ličnosti veoma poznate javnosti ostale su van domašaja pravde, a jedna od njih je i trenutno najuspješnija srpska „madam“, inače bivša supruga popularnog folk pjevača, koja se, kako je Nova.rs već pisala, odmarala na luksuznoj destinaciji dok su njene „kolege“ hapšene. Ona danima kači fotografije sa svog odmora na društvenim mrežama, ne obazirući se na to što su učesnici njene djelatnosti „pali“, a kako saznaje Nova.rs, glavni razlog za to što je uspjela da se izvuče je njen način „poslovanja“, o kome je još u septembru prošle godine pisao „Kurir“.

 

Kako je tada naveo njihov izvor, dotična silikonska ljepotica razradila je šemu koja se dosta razlikuje od klasične kada je u pitanju odnos makroa i djevojaka koje rade za njih.

 

„Zanimljivo je i to da većina tih djevojaka, kada stupi u kontakt sa madam, i ne sluti da ih čeka uloga elitnih prostitutki. Ni u jednom trenutku ona ne pominje te riječi, niti djevojkama govori da treba da uzimaju novac od muškaraca u zamjenu za seks. Ona im postepeno objašnjava kako treba da izgledaju, da rade na sebi da bi osvojile moćne muškarce, a onda se ponudi da im pomogne davanjem garderobe ili plaćanjem estetskih intervencija…“, rekao je izvor „Kurira“ i objasnio kako su djevojke, po savjetu „madam“, dolazile do klijenata:

 

„Glavna estradna madam djevojkama savjetuje na koja mjesta u gradu treba da izlaze, koje restorane i klubove da posjećuju, gdje treba da sjede i kako da se ponašaju. Kada uspostave kontakt sa bogatim muškarcima, vrlo brzo s njima stupaju u seks-šemu, a neke i u emotivnu vezu. U zavisnosti od toga da li, osim seksa, ostvaruju i drugi vid emocija, te djevojke tako i naplaćuju svoje usluge. Neke dobijaju novac poslije odrađenog posla, a neke skupe poklone ako su s nekim muškarcem u vezi. Sve to one dijele sa njom“.

 

Ovaj način „rada“ razvedena gospođa praktikuje godinama, a njen životni standard na nivou je onog koji je imala dok je živjela sa folk zvijezdom. To je vidljivo i po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, na kojima inače reklamira i svoj zvanični posao, kojim se bavila i prije braka.

 

 

(Nova.rs, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!