Ljubav iz 'Zvezda Granda'

Amar Jašarspahić Gile otvorio dušu: Sa Aleksandrom Prijović je bio zanos, nije bila neka veza

Showbizz03.04.22, 11:53h

Amar Jašarspahić Gile otvorio dušu: Sa Aleksandrom Prijović je bio zanos, nije bila neka veza
Osim po pjesmama i nevjerovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao. Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo djevojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspjela da osvoji njegovo srce – Aleksandra Prijović

 

 

 

Kao da je bilo juče a prošlo je skoro deset godina otkako je tada mladi Amar Gile Jašarspahić odnio pobjedu u takmičenju ”Zvezde Granda” i proslavio ne samo sebe i već i svoj rodni Kakanj.

 

Oduvijek je želio da bude uspješan, a sudbina ga je nagradila i svrstala među one najuspješnije onda kada ga je sasvim slučajno odvela na audiciju za ovo takmičenje, piše Express.

 

– Bio je neki dernek, prijatelj je čačkao nešto po internetu i našao informaciju da je posljednja sezona ”Zvezda Granda” i da je audicija u Zrenjaninu. Mi smo zapucali tamo sa Golfom dvojkom i kada smo stigli, prijavio sam se prvi da otpjevam da bih što prije završio. Kada je Saša Popović vidio odakle sam došao, odmah mi je sredio matricu i sve po redu – rekao je pjevač.

 

Svojim interpretacijama u ovom šou programu dovodio je publiku do suza, i danas savjetuje mlade naraštaje da uvijek pjevaju samo one pjesme koje istinski osjećaju, baš kao što je on radio svojevremeno.

 

– Ja sam toliko puta plakao uz ”Samo ovu noć” zato sam je i pjevao. Isto tako i uz pjesmu ”Istina je druže” koja, kad sam je ja pjevao, nije bila nešto popularna. Žika Jakšić je bio oduševljen kad sam predložio to da pjevam i evo moje izvođenje te pjesme sada ima preko 60 miliona pregleda – objasnio je Gile.

 

Osim po pjesmama i nevjerovatnom glasu, publika ga iz tog perioda pamti i po ljubavima koje je imao. Mlad, zgodan i šarmantan privlačio je mnogo djevojaka u svoje društvo, ali je tada samo jedna uspjela da osvoji njegovo srce – Aleksandra Prijović.

 

-Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pjevačice od nje. Ali to sa njom je bio zanos, nešto dječje, nije bila to neka veza – rekao je Amar.

 

(Express.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još