kad nemate energije, a želite se seksati

Znate li šta je leptir poza? Žene, pripremite se na višestruke orgazme i to bez puno muke!

DEPO PLUS15.03.22, 15:19h

Znate li šta je leptir poza? Žene, pripremite se na višestruke orgazme i to bez puno muke!
Možete se smatrati princezom u ovoj pozi jer dobivate puno užitka uz malo truda

 

 

 

 

 

Želite isprobati novu seks pozu koja je alternativa misionarskoj? Vrijeme je za leptir pozu. Ovo je poza koja će vas oduševiti kad nemate puno energije, a želite se seksati. Neki čak smatraju da je bolja od misionarske jer je seksepilnija. Isto tako, izgleda kao da su vam potrebne akrobatske vještine, a to nije istina.


- Možete se smatrati princezom u ovoj pozi jer dobivate puno užitka uz malo truda - rekla je Taylor Sparks, učiteljica erotike i osnivačica Organic Lovena.


Ako volite seks, a niste baš zainteresirani za intenzivne napore, vrijeme je za leptira.


Što je leptir poza?


To je poza u kojoj žena leži na rubu kreveta, podiže noge u zrak i stavlja ih na partnerova ramena, dok muškarac stoji ispred i prodire u nju. Ako vam je krevet previše nizak da partner stoji tijekom seksa, on to može učiniti i klečeći. Upozoravamo vas da pažljivo odaberete površinu na kojoj ćete ležati jer penis i zdjelica žene trebaju biti u ravnini.


Zašto se zove leptir poza? Zajedno izgledate kao leptir jer pokreti nogu žene izgledaju kao mahanje krila leptira.


Zašto isprobati ovu pozu?


Ako vam jednostavnost ove poze nije dovoljan razlog, postoje brojni drugi benefiti koje možete iskoristiti.


- Leptir poza je odlična za duboku penetraciju - rekla je Sparks, što će vam olakšati stimulaciju svih dubokih vaginalnih erogenih zona.


Isto tako, muškarac može držati partnerici bedra kako bi povećao snagu i intenzitet prodiranja. Također, možete uključiti i seksualne igračke, posebno one koje se fokusiraju na stimulaciju klitorisa (da, vibrator je dobrodošao).


Vaš partner je preskočio teretanu? Ovo je odličan oblik tjelovježbe za njega. Tijekom penetracije može napregnuti mišiće stražnjice, tetive koljena, ali i raditi na fleksibilnosti kukova.


Prednosti za ženu


Žena može opušteno ležati, dok partner stimulira klitoris i G točku. Poza povećava šansu za višestruki orgazam.


Prednosti za muškarca


Pogled na gole grudi i podignute noge će muškarcu pomutiti razum. Može vas gledati, imati kontrolu te odrediti intenzitet i brzinu pokreta.

 

Kako si možete dodatno ugoditi?


Ako vas nešto boli ili nije ugodno, nemojte zaboraviti da nije svaka pozi za svakoga i to je sasvim u redu.


- Komunicirajte, komunicirajte, komunicirajte! Nikada se nemojte bojati zagovarati za svoje zadovoljstvo i ono što vaš partner može učiniti da se užitak poboljša. Kao što možete i vi njega slušati i poticati na isto - kažu stručnjaci.


Imajući to na umu, isprobajte ove tehnike kako bi vam leptir poza bila još bolja.


Pripremite se


Ako vam duboka penetracija ne pruža užitak, postoji rješenje. Žena neka stavi noge na partnerova prsa ili ramena, ali neka joj stražnjica bude malo odmaknuta. Ova varijanta je idealna ako žena ima pliću vaginu, a muškarac ima veliki penis.


Odletite


Naravno, ne mislimo doslovno. Ako ipak želite u potpunosti uživati u leptir pozi, podignite zdjelicu prema gore kako biste bili u pozi "letećeg leptira". Ako površina na kojoj se nalazite nije dovoljno visoka da uskladi vaginu i penis, ovo namještanje može pomoći da se uskladite. Žena može staviti i jastuk ispod stražnjice.


Prebacite se na bok


Ako nemate savitljive kukove, dugo raširene noge vam mogu uzrokovati bol. Umjesto toga, lezite na bok, noge skupite i blago savijte u koljenima. Vaš partner i dalje može ući u vas na isti kao način kao da su vam noge razdvojene ili ispružene okomito. Ovu pozu možemo nazvati "uspavani leptir".

 

(Živim.hr/DEPO PORTAL/ad)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!