VIDEO/ MUP RS aktivirao Operativnu grupu za borbu protiv terorizma

Gorica Dodik objavila snimak prijetnje: 'Ko će ubiti Milorada Dodika za milion eura?'

Hronika07.03.22, 10:28h

Gorica Dodik objavila snimak prijetnje: 'Ko će ubiti Milorada Dodika za milion eura?'
Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, objavila je na svom Twitter nalogu snimak muškarca sa fantomkom na licu koji ulazi u kafić, i glasno pita ko će ubiti Milorada Dodika za milion eura

 

 

Društvenim mrežama kruži video-snimak u kojem se nudi nagrada za ubistvo Milorada Dodika, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, javljaju Nezavisne novine.

 

Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, objavila je na svom Twitter nalogu snimak muškarca sa fantomkom na licu koji ulazi u kafić, i glasno pita ko će ubiti Milorada Dodika za milion eura.

 

"Ko će ubiti Milorada Dodika za milion eura? Neće niko", čuje se na snimku, a zatim izašao iz objekata.

 

"Ugledao se na Merimu Mulić, ona je javno pozivala na ubistvo i nije krila ni ime ni lik, ova pi… se sakrio iza maske", stoji u komentaru Gorice Dodik na snimak.

 

Nije poznato gdje je snimak nastao.

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske aktiviralo je Operativnu grupu za borbu protiv terorizma u vezi sa video-snimkom koji kruži društvenim mrežama, a na kojem maskirano lice pita: "Ko će ubiti Milorada Dodika za milion eura?".

 

"O navedenom snimku je obaviještena i Agencija za istrage i zaštitu (SIPA) BiH koja je nadležna za postupanje, a MUP Srpske prikuplja informacije u vezi s navedenim videom koje će podijeliti s nadležnim organima", potvrđeno je Srni u MUP-u Srpske.

 

Snimak možete pogledati OVDJE.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 58

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još