'Čovjek zvani rješenje' potpuno diskonektovan od stvarnosti

SDP: Bezobrazluk bez presedana! Sram te bilo, Novaliću! Postao si veća nepogoda od rasta cijena

Front06.03.22, 16:26h

SDP: Bezobrazluk bez presedana! Sram te bilo, Novaliću! Postao si veća nepogoda od rasta cijena
Ovo je još jedan pokazatelj da je premijer Fadil Novalić potpuno diskonektovan od stvarnosti i da živi u nekom svom paralelnom svijetu, gdje je rješenje za poskupljenje osnovnih životnih namirnica da se manje jede, a za poskupljenje goriva da se manje vozi, stoji u reakciji SDP-a

 

 

 

Izaći u javnost sa informacijom da je razgovarao o pokretanju inicijative za ukidanje akciza, dok se u srijedu, 9. marta, u državnom Parlamentu glasa o prijedlogu Socijaldemokratske partije BiH davno predatom u proceduru, premijer Fadil Novalić pokazuje bezobrazluk bez presedana, saopćeno je iz SDP-a BiH.

 

- Dok susjedna Hrvatska usvaja paket pomoći građanima i privredi vrijedan pet milijardi kuna, naš premijer planinari i laže djecu za Dan nezavisnosti. Umjesto da bude najodgovorniji i prvi reaguje, njegova reakcija je posljednja - stoji u reakciji SDP-a BiH.

 

Kako dalje navode iz SDP-a, "razumijemo da je opterećen brojnim aferama i suđenjima, ali to je njegov, a ne problem građana".

 

- Da makar on ili neko od njegovih savjetnika prati medije znao bi za to.

 

Ovo je još jedan pokazatelj da je premijer Fadil Novalić potpuno diskonektovan od stvarnosti i da živi u nekom svom paralelnom svijetu, gdje je rješenje za poskupljenje osnovnih životnih namirnica da se manje jede, a za poskupljenje goriva da se manje vozi.

 

Jedina poruka koju zaslužuje, a koja ga neće puno potresti jer nema obraza, jeste: Sram te bilo, Novaliću! - saopćeno je iz SDP-a BiH.

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 75

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još