Oduzeti heroin, spid i marihuana

Policijska akcija na Alipašinom Polju: Uhapšeni Bunar i Mikac, još pet osoba privedeno

Hronika03.03.22, 20:34h

Policijska akcija na Alipašinom Polju: Uhapšeni Bunar i Mikac, još pet osoba privedeno
Tokom izvršenih pretresa policijski službenici, do sada su pronašli i oduzeli: određenu količinu droge (heroina, spida i marihuane), zatim više telefona, drobilica, aparat za vakumiranje, digitalne vage i novac, koji se služiti kao dokaz u krivičnom postupku

 

 

Iz MUP-a Kantona Sarajevo saopćeno je da su danas u sarajevskom naselju Alipašino polje uhapšene dvije osobe.

 

- E.B. i R.M. iz Sarajeva su lišeni slobode od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u jutrošnjoj akciji, te je pored ova dva lica, još pet lica dovedeno u službene prostorije i nad istim je u toku kriminalistička obrada, saopćeno je iz MUP-a.

 

Kako saznaje Avaz, uhapšeni su Edis Bunar i Renato Mikac.

 

Tokom izvršenih pretresa policijski službenici, do sada su pronašli i oduzeli: određenu količinu droge (heroina, spida i marihuane), zatim više telefona, drobilica, aparat za vakumiranje, digitalne vage i novac, koji se služiti kao dokaz u krivičnom postupku.

 

Pored pretresa na ranije spomenutih šest lokacija, tokom dana nastavili su se pretresi na još nekoliko lokacija, na području Kantona Sarajevo.

 

Sve aktivnosti se provode pod direktnim nadzorom postupajućeg tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, te će više informacija biti poznato nakon što iste budu u potpunosti završene.

 

(Avaz.ba, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 11

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još