video/ cijeli svijet se pita

Je li počeo Treći svjetski rat?! Rusija nije napala samo Ukrajinu već i NATO, a ako dođe do provokacija ...

Front24.02.22, 19:22h

Je li počeo Treći svjetski rat?! Rusija nije napala samo Ukrajinu već i NATO, a ako dođe do provokacija ...
A ako dođe do provokacije prema članicama NATO-a, ta organizacija sigurno će odgovoriti. Rat nitko ne može dobiti i nikome se ne isplati. Rusiji će nametnuti takve sankcije da se neće moći gospodarski oporaviti

 

 


Nakon ruskog napada na Ukrajinu, cijeli svijet pita se jeli  to zapravo početak Trećeg svjetskog rata. Odgovor na to pitanje ponudio je stručnjak za sigurnost Gordan Akrap, koji je gostovao u emisiji na Večernji TV-u.


– Mislim da smo mi već dulje u digitalnom trećem svjetskom ratu. To što se on uglavnom ne vidi govori o tome kako je zapravo riječ o aktivnosti koja ne izlazi previše u javnost, ali svjedočimo stalno tim digitalnim bitkama. Posljednjih tjedana Rusija je snažnim cyber oružjma pokušala uništiti informacijsko-komunikacijski i financijski sustav Ukrajine. Međutim, Ukrajina se obranila zahvaljujući razvijenim sposobnostima i tehnologiji te s pomoći partnera - kazao je Akrap te dodao:


- Nadam se da ovo nije uvod u Treći svjetski rat iako stoji ta teza da Rusija nije napala samo Ukrajinu već i NATO. A ako dođe do provokacije prema članicama NATO-a, ta organizacija sigurno će odgovoriti. Rat nitko ne može dobiti i nikome se ne isplati. Rusiji će nametnuti takve sankcije da se neće moći gospodarski oporaviti - naveo je Akrap.

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!