ZBOG NAPADA IZ AVGUSTA 2021.

Uskoro počinje suđenje Draganu Bjelogrliću: Nasrnuo na reditelja Antonijevića, traži se kazna zatvora za glumca...

Kultura22.02.22, 20:50h

 Uskoro počinje suđenje Draganu Bjelogrliću: Nasrnuo na reditelja Antonijevića, traži se kazna zatvora za glumca...
Bjelogrlić je nakon izlaska iz pritvora rekao kako mu je žao što je odgovorio na neprimjeren način na provokacije koje su bile te večeri i dodao je da te provokacije traju već godinu dana i više

 

 

 

Zbog nasilnog ponašanja Osnovno javno tužilaštvo u Nišu podiglo je optužni prijedlog protiv redatelja i glumca Dragana Bjelogrlića i zatražili su kaznu od šest mjeseci zatvora, javljaju mediji u Srbiji.


Prvo ročište ovog slučaja će se održati u Beogradu 24. ožujka, a glumac je na sudu završio jer je fizički nasrnuo ne redatelja Predraga Antonijevića.  


Podsjetimo, krajem kolovoza 2021. godine Bjelogrlić je priveden nakon što je u niškom hotelu Ambasador s leđa napao redatelja Predraga Gagu Antonijevića i udario ga više puta u glavu. Bjelogrliću je tad određeno i zadržavanje u policiji do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja, nakon čega je pušten da se brani sa slobode.


Antonijević je rekao kako ga je Bjelogrlić napao zbog toga jer ga je optužio za korupciju, ali ga je smetao i film "Dara iz Jasenovca", za koji je smatra da uopće nije trebao biti snimljen. Dodao je kako je Bjelogrlić dok ga je tukao ponavljao: "J**** te Dara iz Jasenovca."


Bjelogrlić je nakon izlaska iz pritvora rekao kako mu je žao što je odgovorio na neprimjeren način na provokacije koje su bile te večeri i dodao je da te provokacije traju već godinu dana i više.


- Ja sam čovjek koji drži do svoje časti i spreman sam uvijek braniti svoju čast i dostojanstvo. Nažalost, te noći sam svoju čast branio na pogrešan način - izjavio je tada Bjelogrlić.


(Večernji.ba/DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!