MEKTIĆ UZVRATIO VASKOVIĆU PA PRIZNAO

Dok sam ti zapošljavao rodbinu u Sarajevu, svaki dan si pio kafu sa mnom! Kad nisam htio da zaposlim drugog sina jer je narkoman...

Front11.02.22, 15:42h

Dok sam ti zapošljavao rodbinu u Sarajevu, svaki dan si pio kafu sa mnom! Kad nisam htio da zaposlim drugog sina jer je narkoman...
Uzvraćajući mu u svom stilu, narodski, Mektić je i nehotice priznao da je koristio svoj uticaj dok je bio ministar te da je pogodovao zapošljavanju Vaskovićeve rodbine

 

 

 
Dragan Mektić, zastupnik iz SDS-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine i bivši ministar sigurnosti u Vijeću ministara BiH, reagovao je na svom Twitter profilu na pisanje novinara i blogera Slobodana Vaskovića.

 


Uzvraćajući mu u svom stilu, narodski, Mektić je i nehotice priznao da je koristio svoj uticaj dok je bio ministar te da je pogodovao zapošljavanju Vaskovićeve rodbine.


Doduše, u svom odgovoru nije precizirao gdje je zapošljavao, no može se pretpostaviti da je to bilo u državnim institucijama.   
 

Tako je Mektić u žaru ljutnje poručio Vaskoviću:
 

- Dok sam ti zapošljavao rodbinu u Sarajajevu (sina i snahu od sestre), svaki dan si pio kafu sa mnom. Kad nisam htio da zaposlim drugog sina jer je narkoman, onda sam kriminalac. Naravno, gnusne laži i ja za vrijeme svoje policijske karijere svakome mogu pošteno pogledati u oči!

 

 

(DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 28

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još