Reakcija na reakciju

SBB-ov odgovor DF-u: Izdajnik je od vlasti i alkohola opijeni Željko Komšić

Front09.02.22, 21:03h

SBB-ov odgovor DF-u: Izdajnik je od vlasti i alkohola opijeni Željko Komšić
Izdajnik je od vlasti i pića alkoholizirani političar Željko Komšić, koji bi rado izabrao novi bošnjačko-hrvatski rat i našu međunarodnu izolaciju, samo da po četvrti put ostane u fotelji člana Predsjedništva BiH u kojoj više od decenije sjedi bez ikakvog rezultata, stoji u reakciji SBB-a

 

 

Povodom optužbi DF-a da je predsjednik SBB-a izdajnik jer je u nastupu na N1, između ostaloga, rekao da treba harmonizirati bošnjačko-hrvatske odnose, stigla je reakcija Press centra SBB-a, koju objavljujemo u cjelosti:

 

- Izdajnik je od vlasti i pića alkoholizirani političar Željko Komšić, koji bi rado izabrao novi bošnjačko-hrvatski rat i našu međunarodnu izolaciju, samo da po četvrti put ostane u fotelji člana Predsjedništva BiH u kojoj više od decenije sjedi bez ikakvog rezultata.

 

Uvredama na račun umjerenih političara koji dijalogom i čvrstom probosanskom opcijom, uz pomoć međunarodne zajednice, pokušavaju da sačuvaju Bosnu i Hercegovinu, ali i Bošnjake kao konstruktivan politički i pregovarački faktor, Željko Komšić otkriva lice sebičnjaka, koji bi da određuje mjeru patriotizma u skladu s očuvanjem svojih karijerističkih privilegija.

 

Na kraju, Komšićev pokušaj da spriječi i zaustavi najavljene sastanke, smatramo podlom namjerom i pokušajem konfrontiranja Bošnjaka sa najjačim centrima moći u svijetu, na način da bošnjački lideri ne žele bilo kakav razgovor.

 

Vašington i Brisel ulažu velike napore na iznalaženju optimalnih rješenja u korist svih građana Bosne i Hercegovine i Bošnjaci zbog Komšića neće biti izvan te priče i dozvoliti da drugi, pa i Komšić, odlučuju bez ili u ime njih - saopćeno je iz SBB-a.

 

 

(DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 198

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još