VIDEO/ Od juče na YouTubeu kao sponozorisani sadržaj

Šta mu treba da petlja s politikom?! Vučić ubacio Đokovića u svoj predizborni spot, dok mu se teniser zahvaljuje...

Front05.02.22, 13:26h

Šta mu treba da petlja s politikom?! Vučić ubacio Đokovića u svoj predizborni spot, dok mu se teniser zahvaljuje...
Video se od juče prikazuje na Youtubeu kao sponozorisani sadržaj i predstavlja dio serijala promotivnih spotova Aleksandra Vučića uoči izbora

 

 

Susret sa najboljim teniserom na svijetu, Novakom Đokovićem, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić iskoristio je za svoj promotivni, predizborni spot, koji je objavljen na njegovom zvaničnom Youtube kanalu.

 

Jedan od najboljih tenisera svih vremena sastao se sa Vučićem u četvrtak, nakon potvrde Tužilaštva da su njegovi PCR testovi bili validni.

 

Tokom razgovora sa predsjednikom Srbije, Đoković se zahvalio na pomoći i podršci države tokom boravka u Australiji, a upravo se taj dio njegovog obraćanja našao u predizbornom spotu na Vučićevom Youtube kanalu.

 

 

“Doveli ste sebe u kompromitujuću poziciju na međunarodnom nivou, zbog toga sam izuzetno zahvalan i kao što rekoh, to se ne podrazumijeva, to se cijeni i poštuje. Kao čovjek, građanin Srbije i sportista ću dugo to pamtiti. Moja veza sa Srbijom jača iz dana u dan, ono što me je zateklo u Australiji čini da će ta veza biti takva dovijeka i zaista iz srca hvala svima”, rekao je, između ostalog, Đoković na sastanku.

 

Pomenuti video se od juče prikazuje na YouTubeu kao sponozorisani sadržaj i predstavlja dio serijala promotivnih spotova Aleksandra Vučića uoči izbora.

 

(N1, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 15

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još