VIDEO/ NA 'VRUĆOJ STOLICI' KOD HADŽIFEJZOVIĆA

Sabina Ćudić šokirala: 'Nažalost, znamo šta se dešava u Neumu! Bakir je ucijenjen, informacije koje imamo nisu dobre...'

Front28.01.22, 20:55h

Sabina Ćudić šokirala: 'Nažalost, znamo šta se dešava u Neumu! Bakir je ucijenjen, informacije koje imamo nisu dobre...'
Model na koji se ide je blijeda loša kopija američkog modela elektorskog glasanja... A to je najkontraverzija stvar koja se mogla desiti!

 

 

 

U večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika na Face TV, u gostima kod Senada Hadžifejzovića između ostalih bila je i predsjednica Glavnog odbora Naše stranke Sabina Ćudić.

 
Govoreći o aktuelnim pregovorima oko Izbornog zakona koji se danas, ali i narednih dana, odvijaju u Neumu pod nadzorom predstavnika međunarodne zajednice, Ćudić je između ostalog prokomentarisala:

 
- Nažalost, znamo šta se dešava u Neumu! Informacije koje imamo nisu dobre za BiH! Ima taj narativ da Bakir ne zna šta radi i da je ucijenjen, a model na koji se ide je blijeda loša kopija američkog modela elektorskog glasanja... A to je najkontraverzija stvar koja se mogla desiti!

 

U studiju Face TV, pored Sabine Ćudić, večeras su bili Zlatan Begić ispred Demokratske fronte i Vojin Mijatović ispred SDP-a BiH.


Više detalja saznajte u video snimku razgovora...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 237

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još