poznati ugostitelj investira

Sejo Brajlović prelazi u 'naftaše': Evo gdje širi porodični biznis

Biznis Klub25.01.22, 09:36h

Sejo Brajlović prelazi u 'naftaše': Evo gdje širi porodični biznis
Brajlović, osim poznatog restorana na Ilidži u Sarajevu, posjeduje i ranč u Ustikolini. Na ranču, pored restorana, gosti mogu uživati na bazenu, terenima za odbojku i nogomet i parku za djecu

 

 


Poznati sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović odlučio je proširiti svoj biznis kupovinom zemlje u Ustikolini na kojoj planira izgraditi benzinsku pumpu.



To je potvrdio načelnik Mujo Sofradžija kazavši da je upriličeno potpisivanje ugovora između općine Foča u FBiH (Ustikolina) i Seje Brajlovića o kupoprodaji zemljišta na kojem je planirana izgradnja moderne benzinske pumpe sa pratećim objektima.

 

brajlovic-sofradzija

 


Investitor izgradnje benzinske pumpe, prve u Ustikolini, bit će Sejo Brajlović.

 

Brajlović, osim poznatog restorana na Ilidži u Sarajevu, posjeduje i ranč u Ustikolini. Na ranču, pored restorana, gosti mogu uživati na bazenu, terenima za odbojku i nogomet i parku za djecu.


Brajlović je široj javnosti postao poznat po svojim mesnim specijalitetima, a u posljednje vrijeme i objavama na društvenim mrežama.

 

(Hayat, DEPO PORTAL/mr)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 27

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još