hoće li se odazvati?

Neočekivano: Čubrilović pozvao Izetbegovića i Čovića da se obrate na posebnoj sjednici NSRS

Front24.01.22, 15:28h

Neočekivano: Čubrilović pozvao Izetbegovića i Čovića da se obrate na posebnoj sjednici NSRS
- Imam izuzetnu čast da vas pozovem da prisustvujete i obratite se na posebnoj sjednici NSRS, koju ću zakazati za 1. februar 2022. godine, a koja će biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u BiH - navodi se u pozivnom pismu predsjednicima SDA i HDZ-a BiH

 

 

 

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske (NSRS) Nedeljko Čubrilović uputio je danas pozivno pismo predsjedniku Stranke demokratske akcije (SDA) Bakiru Izetbegoviću i predsjedniku Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Draganu Čoviću da prisustvuju i obrate se na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS, koja će biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u Bosni i Hercegovini.

 

- Imam izuzetnu čast da vas pozovem da prisustvujete i obratite se na posebnoj sjednici NSRS, koju ću zakazati za 1. februar 2022. godine, a koja će biti posvećena razmatranju aktuelne političko-ekonomske situacije u BiH - navodi se u pozivnom pismu predsjednicima SDA i HDZ-a BiH.

 

Uvjereni smo da bi Vaše učešće na posebnoj sjednici NSRS dalo značajan doprinos razvijanju dijaloga i iznalaženju najprihvatljivijih rješenja za Bosnu i Hercegovinu - ističe se u pismu predsjednika NSRS Nedeljka Čubrilovića, saopćeno je iz njegovog kabineta.

 

(Fena/rm)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 19

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još