VIDEO/ Kaže da nije ništa primijetio

Dodik komentarisao incidente u Gacku, Foči, Prijedoru, Brčkom i Janji: 'To je akt pojedinca'

Front09.01.22, 15:14h

Dodik komentarisao incidente u Gacku, Foči, Prijedoru, Brčkom i Janji: 'To je akt pojedinca'
U nekoliko gradova, uključujući Gacko, Foču, Prijedor, Brčko, Janju zabilježeni su incidenti, provokacije i uvrede prema nesrbima i Bošnjacima uoči proslave neustavnog Dana Republike Srpske, entiteta u Bosni i Hercegovini. Evo šta o tome ima da kaže član Predsjedništva BiH

 

 

Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH, u izjavi za N1, vezano za incidente u Gacku, Foči, Prijedoru, Brčkom, Janji, kratko je rekao da osuđuje i da treba primijeniti zakonske mjere.

 

“Ne prihvatam to, mada nisam primijetio. Nisam imao priliku da pratim. To je akt pojedinca. Treba primijeniti zakonske mjere na takvo nešto“, rekao je Dodik komentarišući niz incidenata koji su se dogodili posljednjih dana.

 

Podsjetimo, u nekoliko gradova, uključujući Gacko, Foču, Prijedor, Brčko, Janju zabilježeni su incidenti, provokacije i uvrede prema nesrbima i Bošnjacima uoči proslave neustavnog Dana Republike Srpske, entiteta u Bosni i Hercegovini.

 

 

(N1, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 46

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još