ISPLATI SE, TVRDE ONI KOJI SU PROBALI

Jeste li za malo maslaca... Pardon, seksa?! Ova poza budi najveći osjećaj ekstaze, ali nije za plašljive i ukočene

DEPO PLUS02.01.22, 17:56h

Jeste li za malo maslaca... Pardon, seksa?! Ova poza budi najveći osjećaj ekstaze, ali nije za plašljive i ukočene
Da, možda vam se vrat može malo ukočiti u tom položaju, no oni koji su isprobali tvrde da se isplati otrpjeti zbog božanstvenog orgazma koji se postiže

 

 

 

Takozvani položaj „bućkanja maslaca” (butter churner) u seksu odličan je za postizanje intenzivnog orgazma, ali nije za plašljive i ukočene.


Kao prvo, za ovu pozu je potrebno imati barem malo akrobatskih vještina pa se, prije nego što se uzbudite i zapalite, zapitajte jeste li dovoljno gipki. Naime, u tom položaju žena leži na leđima s podignutim nogama, kao da radi svijeću. Oslonjena je samo na leđa i ramena, dok muškarac zauzme položaj kao da radi čučanj iznad nje tako da može polako penetrirati u vaginu odozgora.


Pokreti koji se pritom izvode navodno su nalik mlaćenju vrhnja u starinskoj posudi namijenjenoj za pravljenje maslaca.


Da, možda vam se vrat može malo ukočiti u tom položaju, no oni koji su isprobali tvrde da se isplati otrpjeti zbog božanstvenog orgazma koji se postiže, a osjećaj ekstaze je dodatno potenciran navalom krvi u glavu.


U tom položaju partneri mogu održavati kontakt očima, što znači da takav seks može biti itekako intiman, a uz to može biti od velike pomoći ženama koje inače teško doživljavaju orgazam.


Samo upozorite partnera da bude nježan i oprezan s „mlaćenjem” kako ne bi radio prevelik pritisak na gornji dio vašeg tijela.


Želite li dodatno obogatiti iskustvo, nabavite lubrikant od peperminta koji stvara osjećaj trnaca i uz to osigurava da vaša tijela klize u savršenom skladu.

 

(Zivim,.hr/DEPO PORTAL/ad)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!