Novogodišnji video postao hit, Bosanci ne prestaju komentarisati

Dečko Kim Kardashian rekao da će naučiti bosanski jezik, Miley Cyrus zapjevala: 'Znam bosanski!'

Showbizz01.01.22, 17:21h

Dečko Kim Kardashian rekao da će naučiti bosanski jezik, Miley Cyrus zapjevala: 'Znam bosanski!'
"Naučit ću novi jezik. Neki težak, kao recimo bosanski. Ko, dovraga, zna bosanski?" - rekao je Pete, na što je Miley zapjevala "znam bosanski"

 

 

 

Slavni komičar i dečko Kim Kardashian, Pete Davidson, objavio je šaljiv video u kojemu nabraja neke novogodišnje odluke.

 

S njim u videu je bila i američka pjevačica Miley Cyrus. Govorio je da će početi vježbati, davati više novca dobrotvornim udrugama, da će pročitati nekoliko knjiga i časopisa, dok je u pozadini Miley pjevala da su to "nerealistične odluke".

 

U jednom trenutku Pete je rekao da će naučiti govoriti novi jezik.

 

"Naučit ću novi jezik. Neki težak, kao recimo bosanski. Ko, dovraga, zna bosanski?" rekao je Pete, na što je Miley zapjevala "znam bosanski".

 

 

Video je objavljen danas i ima više od 40 hiljada pregleda te se nanizalo mnoštvo komentara.

 

"Govorim kao Bosanka, Miley je ubila. Savršeno je izgovorila", "Hvala Miley i Pete, sretna nova godina iz Bosne", "Pomalo sam uvrijeđen Peteovim komentarom, ali Miley ga je spasila", "Volim vas, najbolji ste", "Puno ljubavi šaljem iz Bosne za Miley, rasturila si sa 'znam bosanski'", "Ali Mileyjino 'znam bosanski' je tako ikonično", "Miley zna da su najbolji muškarci u Bosni", samo su neki od komentara.

 

(Index.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 29

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još