Borba bez rukavica u RS

Novi obračun 'plastične silikonke' i 'isfrustriranog izdajnika': Vlasnik BN televizije odgovorio Gorici Dodik

Front21.12.21, 18:23h

Novi obračun 'plastične silikonke' i 'isfrustriranog izdajnika': Vlasnik BN televizije odgovorio Gorici Dodik
Najodlučnije odbacujemo i demantujemo svaku iznesenu riječ frustrirane plastične barbike koja u posljednje vrijeme sve više halucinira i gubi kompas u svom ponašanju, rekao je vlasnik BN televizije

 

 


Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika putem društvenih mreža redovno "ratuje" sa svim neistomišljenicima njenog oca. Jedna od omiljenih tema u posljednje vrijeme joj je i BN televizija zbog njihovog kritičkog odnosa prema Miloradu Dodiku. U jednoj od poruka koje je objavila za BN je napisala kako su ih formirali "Amerikanci i opljačkani novac dijaspore", te kako su svoje izvještaje dobro naplatili od svojih mentora.

 

Vlasnik BN televizije Vlado Trišić brzo je odgovorio na ovakva prozivanja.

 

- Izmišljotine i pogan koje svakodnevno iznosi plastična silikonka, koja sjedi na dušeku narodnog novca, Gorica Dodik ponovo se obrušila na BN TV - kazao je Trišić.

 

- Najodlučnije odbacujemo i demantujemo svaku iznesenu riječ frustrirane plastične barbike koja u posljednje vrijeme sve više halucinira i gubi kompas u svom ponašanju. Nikakvi stranci, niti strani faktor ne stoji iza BN TV, osim njenih gledalaca i ljudi kojima je ovaj režim odavno slomio kičmu i oduzeo dostojanstvo.

 

Takođe, za razliku od njenog tate i njegove milionske vile u Beogradu koja je usput i predmet Tužilastva, ja nemam nikakvu vilu u Americi. Imam običan jednosoban stan površine 63 metra kvadratna što je dokaz da nisam navikao da živim u luksuzu i raskoši za razliku od nje i njene porodice, istakao je Trišić.

 

Pozvao je Goricu Dodik da informiše javnost kako je TV UNA, koju vezuju za njenu porodicu, prikupila kapital od 30 miliona eura i iz kojih izvora.

 

- Toliko licmjerstva, bahatosti, narcisioidnosti i pogani od strane kćerke jednog predsjednika srpska istorija ne pamti, zaključio je Trišić, javlja BNTV.

 

Gorici nije trebalo dugo da odgovori i na ovaj komentar.

 

- Ma ko to smije da dira zaštićenog crnog medvjeda?! Jedini koji halucinira i ko je isfrustriran si ti i tvoj pogani mozak koji 15 godina plasira laži da bi skrenuo pažnju sa toga koliki si izdajnik, napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

 

(RTVBN, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 49

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još