Pljušte komentari

Ispovijest prevarene žene: Kad sam saznala da me vara, pokrenem razvod... Iselim se sama, a djeci kažem da ostanu kod tate...

ŽENA iN18.12.21, 13:56h

Ispovijest prevarene žene: Kad sam saznala da me vara, pokrenem razvod... Iselim se sama, a djeci kažem da ostanu kod tate...
Kada je došlo vrijeme da pregovaramo o starateljstvu, ja sam rekla da ne želim alimentaciju...

 

 

 

- Kada sam saznala da me muž već neko vrijeme vara i da se zaljubio u drugu, pokrenula sam brakorazvodni postupak. Imamo dvoje djece, imali su tada 12 i 14 godina, počela je svoju ispovijest dama čije je iskreno svjedočenje o žiovtu podijelilo javnost.


Piše ona dalje i kaže:


- Našla sam stan na 3 minuta od njega i iselila se, sama, a djeci rekla da ostanu kod tate dok meni ne stigne namještaj i dok se ne organizujem. Moj bivši je poludio, očekivao je da preuzmem brigu o njima, a da on bude vikend-tata. Kada je došlo vrijeme da pregovaramo o starateljstvu, ja sam rekla da ne želim alimentaciju, nego da brigu o djeci dijelimo pola pola. On od sramote prema djeci i svojim roditeljima nije imao argument protiv toga, pristao je - veli ona.


- Danas, 2 godine poslije razvoda, djeca provode vrijeme podjednako kod mene i kod njega. Ta žena ga je ostavila poslije par mjeseci, činjenica da su mu djeca bila pola nedjelje u stanu je uticala na to.


Čujem od kumova da se žali kako ga niko neće sa dvoje djece i što mora sam da im kuva i posprema za njima. Jbg druže, život je nekom majka, nekom maćeha, zaključila je svoju ispovijest i izazvala salvu komentara i muškaraca i žena.

 

Šta vi kažete? 

 

komentari-ispovijest-prevarene-zene

 

(Ispovesti.com, DEPO PORTAL/dg)

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 20

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još