FOTO/ Progovorilo osoblje i zečice

Detalji pakla u Playboyevoj vili: 'Hugh Hefner je curama davao drogu za širenje nogu, a onda...'

Mediji13.12.21, 13:35h

Detalji pakla u Playboyevoj vili: 'Hugh Hefner je curama davao drogu za širenje nogu, a onda...'
Nakon konzumacije sedativa Quaaludes, 'zečice' bi postale bolje u seksu i muškarci bi od njih radili što god ih je volja

 

 

Bivša playboyeva zečica, Holly Madison (41), u novim je snimkama progovorila o svom "groznom" suživotu s Hughom Hefnerom. Zečica je istaknula da bi pokojni Hefner brzo izgubio živce kad god bi ona učinila nešto s čime se on ne slaže. Sporna snimka dio je materijala za novi dokumentarni film o Hefnerovom Playboyem carstvu, koji bi trebao biti objavljen u SAD-u u januaru 2022., a zove se "Tajne Playboya".

 

Madison je otkrila da je bila u krugu groznih stvari koje su se događale u vili. Desetosatni dokumentarac otkrit će emocionalnu borbu koju je Madison doživjela dok je bila u vili prije Hefove smrti, 2017. kada je on imao 91. godinu. Nakon što je šest mjeseci živjela u vili s družinom identičnih plavokosih ljepotica, Madison je ispričala da je Hef poludio na nju kada je odlučila ošišati svoju dugu kosu.

 

holly-madison

 

"Došla sam do tačke u kojoj sam se nekako slomila pod tim pritiskom i zbog toga sam se osjećala kao da moram izgledati baš kao i svi drugi", rekla je Madison te dodala: "Vratila sam se s kratkom kosom, a on je nasrnuo na mene. Vrištao je, a zatim je rekao da zbog toga izgledam staro, ofucano i jeftino", prisjetila se bivša zečica. Hefnerov prijatelj Jonathan Baker potvrđuje Madisoninu priču u nadolazećem dokumentarcu.

 

Njena bivša prijateljica Bridget Marquardt (48) tvrdi da Holly nije bila jedina Hefnerova meta: "Hef bi bio prilično hladan prema Holly", rekla je i dodala: "Jednom je došla s crvenim ružem, a on je ustao i rekao da mrzi crveni ruž na djevojkama i rekao joj je da ga odmah mora skinuti".

 

Davao im hipnotičku drogu za poboljšanje seksa

 

Druga Madisonina bivša prijateljica, Sondra Theodore, u snimkama potvrđuje da su se u vili koristile teške droge, ali ističe da je život u takvim uvjetima bio nevjerovatno iscrpljujuć: "Bilo je jako frustrirajuće živjeti ovako iz dana u dan". Otkrila je i to da je Hefnerova pretenzija da se suzdržava od droga laž, djevojkama je davao hipnotičku drogu "Quaaludes" koja se često koristila za poboljšanje seksa. Drugi izvor, poznat samo kao Theodore, u snimci tvrdi da bi muškarci mogli natjerati djevojke da rade gotovo sve kad bi im se dalo to sedativno sredstvo "Quaaludes ", a koje se danas zove "Metakvalon".

 

holly-madison-1

 

Bivša Hefova sekretarica Lisa Loving Barrett također potvrđuje ovu užasnu priču: "Quaaludes je bio droga koju su nazivali i širiteljem nogu. Hefner bi djevojkama davao sedative kako bi lakše širile noge'", rekla je i dodala da je to bila cijela poenta Hefovog carstva: "Ta droga je bila nužno zlo ako hoćete zabavu."

 

Bivša Playboyeva manekenka ispričala je kako je bilo živjeti u zloglasnoj vili, uključujući niz strogih pravila kojih su se žene morale pridržavati. Jenna Bentley iz Montane boravila je u "Bunny Houseu" godinu dana, to je kuća koja se nalazila pored vile.

 

 

(Net.hr, DEPO PORTAL/md)

 

 


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 24

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još