Ivan Begić nakon bure zbog snimka

Ne povlačim se iz straha, javnost ne zna za bolest s kojim se borim... Majka: Sine, neka objavljuju šta god hoće!

Front11.12.21, 15:23h

Ne povlačim se iz straha, javnost ne zna za bolest s kojim se borim... Majka: Sine, neka objavljuju šta god hoće!
Begić se danas oglasio na svom Facebook profilu te zahvalio svima na razumijevanju i riječima podrške, a posebno svojoj majci koja mu je poslala emotivnu poruku, onako kako to samo majke osjećaju...

 

 

 

Nakon što je mladi odbornik PDP-a Ivan Begić juče najavio danas se povlači iz političkog života "nakon mjeseci ucjena, psihičkog maltretiranja i prijetnji", a sve zbog eksplicitnog snimka koji je procurio u javnost, reakcije ne prestaju, ali ni sve glasnija podrška ovom mladom političaru.

 

I sam time iznenađen, Begić se danas oglasio na svom Facebook profilu te zahvalio svima na razumijevanju i riječima podrške, a posebno svojoj majci koja mu je poslala emotivnu poruku, onako kako to samo majke osjećaju... 

 

- Podrška koja najviše znači, jer majke su tu i kada je najteže.


Odlučio sam da se povučem iz politike na neko vrijeme, ne iz straha od osude zbog privatnih video snimaka koji su se pojavili, nego zbog zdravstvenog stanja koje se nakon svega naglo pogoršalo.


Ono što javnost ne zna, jeste da se od rođenja borim sa bolešću koja je odgovorna za mnoge moje greške, teške izjave, grube riječi i nepromišljene poteze koje sam imao, ne samo u karijeri nego i u životu.


Danas sam, nažalost, svjedok da je društvo okrutno prema svima koji bijemo različite bitke i da su neki, zbog političkih ciljeva, spremni uništiti nečiji život. Međutim, sve ima svoj razlog, htjeli su da me izlože linču, ali nikada nisam dobio veću podršku.


Teško onima koji ubijaju tijelo, a dušu ne mogu.
Hvala vam na riječima podrške, lakše je kad znaš da nisi sam
- napisao je Ivan Begić, nakon svega, u svom FB postu, uz koji je priložio i emotivnu poruku svoje majke...

 

 

(DEPO PORTAL/ad)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook



Komentari - Ukupno 26

NAPOMENA - Portal Depo.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Depo.ba!
Prikaži još